• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Nakit Zarf Binder Nakit Binder Para Binder Organizatör Binder Tasarruf Mücadelesi Taşınabilir Su Geçirmez PVC Nakit Binder Tasarrufu
₺142.55 ₺212.90

Nakit Zarf Binder Nakit Binder Para Binder Organizatör Binder Tasarruf Mücadelesi Taşınabilir Su Geçirmez PVC Nakit Binder Tasarrufu

  • (0 Reytingler)

Nakit doldurma zarf bağlayıcımız, paradan tasarruf etmenize ve harcamalarınızı bütçelemenize yardımcı olacak ideal bir araçtır.Yüksek kaliteli PVC malzemeden yapılmış, uzun ömürlü dayanıklılık sağlar.Birden fazla bölme ile paranızı kategoriye göre bölmek için mükemmeldir.Kompakt boyutu, alışveriş yaparken yanınızda taşımayı kolaylaştırır.Noel alışverişi veya yılın herhangi bir zamanı için uygundur.

Belirleme:

Adı: Para Tasarrufu Bağlayıcı

Boyutu: yaklaşık 4x3. 5 inç

Malzeme: PVC

Ambalaj listesi;

1 x Para Tasarrufu Bağlayıcı

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Taşıması Kolay: Kredi kartları ve çek defteri için taşınabilir bir cebe sahip para tasarrufu sağlayan ciltleyicimizle alışveriş deneyiminizi kolaylaştırın.Hareket halindeyken kolay ve hızlı erişimin keyfini çıkarın, hafif ve orta boyutu sayesinde çantanıza veya çantanıza sorunsuz bir şekilde eklenebilir.

2.Uygun maliyetli Düzenleyici: Bu bağlayıcı, harcamalarınızı ve bütçenizi yönetmek için yapılandırılmış bir yaklaşım sağlayarak paradan tasarruf etmenize yardımcı olur.Gereksiz satın alımlarda para harcamak istemeyenler için mükemmel olan bu ürün, belirli hedefleri göz önünde bulundurarak erken tasarruf etmeye başlamanızı sağlar.Organize olun, paradan tasarruf edin ve finansal geleceğinize yatırım yapın.

3.Bütçeleme Kolaylaştı: Para tasarrufu sağlayan bağlayıcımızla finansmanınızın kontrolünü elinize alın.Para yatırma ve çekme işlemlerinizi izleyen finansal planlayıcı ile gelir ve giderlerinizi zahmetsizce izleyin.Bütçeleme için mini flipchart ve nakit zarflarla birlikte gelir.

4.Ekonomik ve Güvenli: Para tasarrufu sağlayan ciltleyicimizle önemli kağıtlarınızı güvende ve sağlam tutun.Yüksek kaliteli PVC malzemesi su geçirmez koruma ve eşsiz dayanıklılık sağlar.Şık tasarımı ile hem güzel hem de işlevseldir.

5.Zarif Hediye: Bu para tasarrufu sağlayan bağlayıcı, harcamalarını ve tasarruflarını takip etmeyi seven kendiniz veya akrabalarınız ve arkadaşlarınız için pratik bir hediyedir.Günlük, haftalık, aylık veya yıllık bütçenizi kaydetmek ve Noel, Doğum Günü, Yeni Yıl, Sevgililer Günü vb.Gibi özel günleri planlamak için kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler

  • Model Numarası: Para Tasarrufu Bağlayıcı
  • Tip: Belge Tepsileri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Plastik
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz