• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Karikatür Noel Baba kalemlik Çocuklar Reçine Noel Baba Kumbara Masaüstü saklama kutusu Öğrenci Ödülleri Ofis Okul Malzemeleri
₺166.00 ₺319.35

Karikatür Noel Baba kalemlik Çocuklar Reçine Noel Baba Kumbara Masaüstü saklama kutusu Öğrenci Ödülleri Ofis Okul Malzemeleri

  • (0 Reytingler)

Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu kalemlik, masanıza bir tatil neşesi dokunuşu eklerken kalemlerinizi düzenli tutmak için mükemmeldir.Çocuklar, arkadaşlar ve aileler için harika bir hediye seçeneği.Bu sezon neşe getirin!

Belirleme:

Ürün adı: Santa kalemlik

Ürün malzemesi: reçine

Ürün boyutu: (yaklaşık.)9 * 12.5 * 15 cm/3.54*4.92*5.91 içinde

Ürün ambalajı: (yaklaşık.)18.5*11*16.5 cm/7.28*4.33*6.5 içinde

Ürün ağırlığı: yaklaşık 500g

Ürün Listesi:

1 * Noel Baba kalemlik

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Şenlikli Ek: Noel Baba Kalem tutucumuzla Noel tezahüratını masanıza getirin!Noel Baba şeklindeki tasarımı şenlikli hisleri yükseltir ve kırtasiye malzemelerinizi şık bir şekilde düzenli tutar.

2.Kalem Saklama Kurtarıcısı: Kaleminizi düzenleyin ve Noel Baba Kalemlik ile değerli masa alanından tasarruf edin.Yazma, çizim veya işçiliği araçlarınıza kolayca erişilebildiğinden, bir daha asla kalem için çabalamayın.

3.Dayanıklı Malzeme: Noel Baba Kalem Tutucusu ile Noel'in şenlikli hissini çalışma alanlarınıza getirin.Aşınma ve yıpranmayı önleyen uzun ömürlü reçineden yapılmıştır.

4.Çok Yönlü Kullanım: Bu Noel Baba kalemlik ile masanızı, mutfağınızı veya banyonuzu tertemiz tutun.Kalemleri, fırçaları, kaşıkları, çatalları ve daha fazlasını tutmak için tasarlanmıştır.Şenlikli bir dokunuş eklemek için mükemmeldir.

5.Mükemmel Hediye: Noel, Şükran Günü veya diğer özel günler için mükemmel bir hediye olan Noel Baba Kalemlik ile çocuklarınızı, arkadaşlarınızı ve ailelerinizi memnun edin.Yüksek kaliteli reçine malzemeden üretilmiştir.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz