• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
11 Yuvaları masa düzenleyici 360 Derece Dönen masa düzenleyici Çift Amaçlı masa düzenleyici s Ve Aksesuarları
₺267.06 ₺386.91

11 Yuvaları masa düzenleyici 360 Derece Dönen masa düzenleyici Çift Amaçlı masa düzenleyici s Ve Aksesuarları

  • (0 Reytingler)

Bu öğe hakkında: [Akıllı 360 Derece Döner Tasarım]Masa için bu kalem düzenleyici 360 dereceye kadar açılabilir rotation.It sıkışmadan her yerde sorunsuz bir şekilde döner.Erişimi kolay, her açıdan alınması kolay, masanızı her zaman düzenli ve düzenli tutun.

[Yükseltilmiş 11 Bağımsız Bölme Tasarımı] Bu masa üstü organiser, ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı alanlara ve yüksekliklere sahip 11 bölünmüş bölmeye sahiptir, kalemleri, kalemleri, cetvelleri, makasları, kalem bıçağını vb.Tutmayı ve sıralamayı kolaylaştırır.Farklı kalemler aramak için zaman kazanın.

[Şık ve Çok Yönlü Tasarım]Moda ve modern tasarıma sahip bu döner saklama organizatörü, evinizin, ofisinizin ve okulunuzun herhangi bir dekoruyla iyi uyumlu olabilir.Taze ve basit işaretleyici düzenleyici, masaüstünde mütevazı ve sakin bir renk tonu olarak dekore edilmiştir.İşaretleyici tutucunun minimalist tasarımı size ilham verecektir.

[Yaygın olarak Kullanılan] Sadece sevimli masa için dönen bir kalemlik olarak değil, aynı zamanda makyaj fırçası tutucu organizatör, makyaj fırçası bardak ve daha fazlası olarak kullanılmak üzere mükemmeldir.Her boyutta kozmetik makyaj fırçası, kaş kalemi, eyeliner, saç aksesuarları, oje, tırnak fırçası ve ruj saklamak ve saklamak için mükemmeldir.

[Premium Malzeme] Sanat kaynağı organizatörü, dayanıklı ve uzun süre kullanılabilen yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.Ek olarak, su geçirmez tasarımı, zamanla bozulmamış görünümünü koruyarak temizlemeyi zahmetsiz hale getirir.[Aile için en iyi hediye] Bu hepsi bir arada masa kalem organizatörü, iş arkadaşlarınız, arkadaşlarınız, öğretmenleriniz veya ofisteki biri gibi hayatınızdaki kızlara, çocuklara en iyi hediye olacaktır.Mükemmel altın ofis malzemeleri hediye.

Malzeme: plastik

renk: kremsi beyaz

Paket içeriği:

1 x Kalem kalemlik

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz