• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Kitap Biter Ağır Şeffaf Akrilik Kitap Ayracı Kitap Biter Raflar İçin Kitap Stoper Kitaplar İçin Cd'ler Video Oyunları 7.3x4. 8x4. 8 İnç
₺322.89 ₺645.77

Kitap Biter Ağır Şeffaf Akrilik Kitap Ayracı Kitap Biter Raflar İçin Kitap Stoper Kitaplar İçin Cd'ler Video Oyunları 7.3x4. 8x4. 8 İnç

  • (0 Reytingler)

Tanım:

Bu net kitapla kitaplarınızı dengeli ve düzenli tutun stopper.It dosyalarınızı, dergilerinizi ve diğer eşyalarınızı rafınızda veya masanızda tutabilir.Bu kitap durdurucu yatak odaları, ofisler veya libraries.It her dekora uyan sade ve zarif bir tasarıma sahiptir.

Belirleme:

Adı: Kitap Durdurucu

Malzeme: Akrilik

Renk: Şeffaf

Tek boyutu: yaklaşık 12.3*12.3*18.5 cm/4.8*4.8*7.3 içinde

Kalınlık: yaklaşık 3mm / 0.12 in

Ambalaj Listesi:

Seçenek1: Kitap Durdurucu * 4

Option2: Kitap Durdurucu * 6

Seçenek3: Kitap Durdurucu * 8

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Pürüzsüz ve Sağlam: Bu kitaplık ile tezgahınızda veya mobilyalarınızda çizik yok stopper.It pürüzsüz ve düz olan sağlam akrilik malzemeden yapılmıştır.Açık ve sade tasarımı her dekora uyar.

2.Uygun Boyut: Bu kitaplık durdurucu kitaplarınızı, dosyalarınızı, oyun cd'lerinizi ve rafınızda daha temiz ve düzenli tutabilir veya desk.It 0.12 inç kalınlığa ve uygun bir boyuta sahiptir 4.8*4.8*7.3 içinde, çeşitli öğeleri tutmasına izin verir.

3.Kitapları Dik Tutun: Bu kitaplık tıpaları, kitaplarınızı yerinde tutan ve raftan kaymalarını önleyen "L" şeklinde bir tasarıma sahiptir.Yerden tasarruf etmek ve temiz ve düzenli bir rafı korumak için idealdirler.

4.Uygulama Kapsamı: Kitaplık durdurucumuz, yatak odaları, sınıflar, kütüphaneler, okuma odaları veya stuy gibi kitaplarınızı saklamanız ve sergilemeniz gereken herhangi bir alana sığacak şekilde tasarlanmıştır. rooms.It kitap organizasyon ihtiyaçlarınız için pratik ve çekici bir çözümdür.

5.Güzel Dekorasyon: Sade ve zarif bir tasarıma sahip bu kitaplık tıpaları, kitaplarınızın ve odanızın görünümünü iyileştirebilir.Ayrıca modern veya klasik her türlü mobilyaya mükemmel uyum sağlarlar.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Kitap Ayracı
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz