• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Renkli kalem Çantaları Renkli Gökkuşağı Kalem saklama çantası Mezuniyet Hediye Okul Malzemeleri Kalem Çantası işaretleme kalemleri Rollerball
₺62.16 ₺124.50

Renkli kalem Çantaları Renkli Gökkuşağı Kalem saklama çantası Mezuniyet Hediye Okul Malzemeleri Kalem Çantası işaretleme kalemleri Rollerball

  • (0 Reytingler)

Tanım:

Bu Gökkuşağı Kalem Çantası, fermuarlı polyester ve PET malzemelerden yapılmıştır.Büyük kapasiteli tasarım.Güzel ve pratik.Birçok öğeyi saklamak için uygundur.

Özellikler:

Mükemmel Malzeme: Üstün polyester ve PET malzemelerden yapılmıştır.Kullanımı kolay.

Güzel görünüm: Renkli gökkuşağı desenleri.Çok güzel kabarık ponpon.

Harika hediye: Hem kızlar hem de erkekler için mükemmel eve dönüş hediyesi.Buna bayılacaklar.

Belirleme:

Adı: Gökkuşağı kalem çantası

Malzeme: Polyester + PET

Boyut.

Kabarık Pom: 5.5 CM / 2.17 İN (yaklaşık.)

Kalem Çantası: 22 * 6 * 7 CM/8.66*2.36*2.76 İÇİNDE (yaklaşık.)

Ağırlık: 35G (yaklaşık.)

Ambalaj Listesi:

1 * Gökkuşağı Kalem Çantası

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı olabilir, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir hata olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[Süper Malzeme]: Fermuarlı zarif polyester ve PET malzemelerden yapılmış olan Rainbow Kalem Kutusu, uzun ömürlü bir performansa sahip, sıkı kalite kontrol altında üretilmektedir.

2.[Fantezi Çanta]: Renkli Kalem Kutusu, yaklaşık 22*6*7 CM'LİK bir boyuta (L*G*Y) sahip, 5,5 CM/2,17 İNÇ sevimli kabarık top, pratik ve sevimli bir kalem çantası ile donatılmıştır./8.66*2.36*2.76 Büyük bir kapasiteye sahip.

3.[Güzel Görünüm]: Güzel gökkuşağı öğeleriyle özel olarak tasarlanmış Renkli Kalem Çantaları, hayatınıza daha fazla renk katabilir, güzel ve kullanışlı olmayı amaçlar.

4.[Çok Yönlü Amaçlar]: Kırtasiye, makbuz, kozmetik, tuvalet malzemeleri ve diğer eşyaları saklamak için uygun olan Gökkuşağı Kalem Çantası, birden fazla yer ve durum için yaygın olarak kullanılan evler, okullar, ofisler ve seyahatler için geçerlidir.

5.[En iyi hediye]: Sevginizi ve bakımınızı sevgili çocuklarınıza gösteren Sevimli Kalem Çantası, Noel, Yeni Yıl ve doğum günleri için uygundur, sevimli şeyleri sevenler için ideal bir hediye seçimidir.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz