• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Dönen kalemlik 360° Dönen Kalem Organizatörler 9 Izgaraları Büyük Kapasiteli masaüstü düzenleyici Masaüstü Depolama Kalem Organizatörler
₺187.78 ₺375.55

Dönen kalemlik 360° Dönen Kalem Organizatörler 9 Izgaraları Büyük Kapasiteli masaüstü düzenleyici Masaüstü Depolama Kalem Organizatörler

  • (0 Reytingler)

[360° Dönüş] Bir taban ekleyerek, sallanmadan veya sıkışmadan dönüş pürüzsüzdür.Kalemleri veya kırtasiye malzemelerini kolayca ulaşılabilecek bir yerde tutmak için sadece kolay bir bükülme.Döner kalemlik, çalışma, yatak odası ve ofis için pratik bir aksesuardır.

[9 Izgara Büyük Kapasiteli] Dönebilen kalemlik, kapasiteyi artıran ve 150 kalem + diğer kırtasiye malzemelerini tutabilen 9 ızgara tasarımını benimser.Yüksek ve alçak bölmeler, yerleşik kırtasiye bir bakışta açıktır, alınması ve yerleştirilmesi kolaydır ve masaüstünü düzenli tutar.

[Yüksek Kaliteli Plastik kalemlik] Bu kalemlik, sağlam ve dayanıklı, pürüzsüz kenarlı ve çapaksız, ellerinize zarar vermeyecek kalınlaştırılmış plastik malzemeden yapılmıştır ve çocuklar ve yetişkinler gönül rahatlığıyla kullanabilir.

[Çok amaçlı] Dönebilen kalemlik anaokulu, ilkokul, lise öğretmenlerinin ofis malzemeleri için mükemmeldir.Kalemlik, saklama kutusu, makyaj fırçası saklama ve daha fazlası olarak da kullanabilirsiniz.

[Pratik Hediye] Bu masa kalemlik arkadaşlarınız ve aileniz için en iyi hediyenizdir, öğrenciler, gençler, çocuklar ve yetişkinler için uygundur.Ayrıca boyamayı veya dikmeyi seven herkes için harika bir hediye fikri.

Belirleme

Ürün adı: Dönen kalemlik

Boyutlar: 17. 8x13 cm

Malzeme: plastik

Notlar:

1.Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

1 x Döner kalemlik

360 ° Dönen Kalemlik, Masaüstü düzenleyici

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz