• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Smartkey Kilit Kutusu, Ev Anahtar Kablosuz Smartlock Kutusu, Elektronik Anahtar Kutusu App Dijital Kod Bluetooth Anahtar Ev Sahibi İçin Güvenli Kullanımı Kolay
₺2 300.96

Smartkey Kilit Kutusu, Ev Anahtar Kablosuz Smartlock Kutusu, Elektronik Anahtar Kutusu App Dijital Kod Bluetooth Anahtar Ev Sahibi İçin Güvenli Kullanımı Kolay

  • (0 Reytingler)

Akıllı tuş kilidi kutusu, siz, aileniz ve arkadaşlarınız için erişimi kolaylaştırmak için Bluetooth Akıllı uygulama, parmak izi, şifre ve erişim kartı kilit açma seçeneklerinin rahatlığını birleştirir.

Akıllı kilit kutusu, akıllı uygulama aracılığıyla uzaktan kilit açma için Tuya Ağ Geçidi (ayrı satılır) ile sorunsuz bir şekilde eşleşir, mesafe sorunlarını ortadan kaldırır ve her zaman, her yerde kontrol sağlar.Her zaman ve her yerde erişmek için emlakçı kilit kutusunun yakınında olmanıza gerek yok.

Akıllı anahtar kutusu, mükemmel dayanıklılık ve mukavemet için yüksek kaliteli çinko alaşımı ve sağlam çelikten yapılmıştır ve çekiçleme ve testereye karşı koruma sağlar.

Taşınabilir tuş kilidi kutusu çıkarılabilir bir kelepçe ile birlikte gelir ve duvara veya kapı koluna/çit askısına monte edilebilir ve istediğiniz yere kurulum esnekliği sağlar.4 Adet AAA alkalin pil ile çalışır (dahil değildir), USB portu üzerinden acil kilit açma.

Büyük kapasiteli anahtar kilit kutusu: 2. 56x4.33x1. 57 inç (yaklaşık. 6,9 x 11,5 cm), günlük kullanım, Airbnb, ev servisi, araba servisi, evcil hayvan bakıcısı ve emlak işi dahil olmak üzere birden fazla ihtiyacı karşılar.

renk: Siyah

malzeme: metal

Paket içeriği:

1 x Akıllı kilit kutusu

2 x Erişim kontrol kartı

5 x Silikon delik fiş

1 x USB kablosu

1 x Çıkarılabilir kelepçe

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz