• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Endoskop kamera ile 8 ışık, el IP68 su geçirmez kanalizasyon kamera, HD ekran endoskop ile TF kart ekleme
₺748.50 ₺1 227.15

Endoskop kamera ile 8 ışık, el IP68 su geçirmez kanalizasyon kamera, HD ekran endoskop ile TF kart ekleme

  • (0 Reytingler)

Endoskop kamera ile 8 ışık, el IP68 su geçirmez kanalizasyon kamera, HD ekran endoskop ile TF kart ekleme

Dropshipping ve Toptan Satış desteği.

Ücretsiz satış sonrası garanti ile %100 % orijinal ve kaliteli.

[2.8 İNÇ HD IPS ekranı BENİMSEYİN] Işıklı endoskop kamera, size 170°yatay görüş açısı sağlayabilen 8 mm'lik bir Mini kamera kullanır.Birlikte verilen 6 ayarlanabilir LED lamba yuvası, endoskop kameranın size kesinlikle gerçekçi görsel efektler ve yüksek çözünürlüklü resimler sunmasını sağlar

[KULLANIŞLI el tasarımı] Çalışırken tek elle çalıştırılabilen kullanışlı bir el tasarımına sahip ergonomik olarak tasarlanmış bir borescope muayene kamerası.10m yarı esnek kablo, usb endoskopun keyfi olarak bükülmesini sağlar ve çeşitli dar ve küçük alanlara kolayca ulaşabilir.

[PROFESYONEL ENDÜSTRİYEL KAMERA] IP67 su geçirmez boroskoplar, işinizdeki çeşitli ihtiyaçları karşılayacak kadar yağmurlu günleri ve ıslak ortamları kolayca işleyebilir.Kaymaz mat gövde, endoskop kamerayı tutması rahat, hafif ve kullanışlı ve kullanımı daha kolay hale getirir.

[GENİŞ uygulama yelpazesi] Muayene kamerası WİFİ, cep telefonları ve uygulamalar gerektirmez ve endüstriyel çalışmalarınız için mükemmel yardımcılardır.Rahatlığı, güzelliği, pratikliği, su geçirmezliği ve diğer özellikleri mükemmel bir şekilde birleştiren sıhhi tesisat kamerası işinizi kolaylaştırabilir.Drenaj borusu kameraları, mekanik muayene, oto tamir, sıhhi tesisat, ev işleri, duvar, baca veya klima bakımı için yaygın olarak kullanılabilir

Elde taşınabilir endoskop hepsi bir arada makine

Modeli: P10

Prob çapı: 8 (mm)

Test alanı açısı: 70 (°)

Su geçirmez sınıf: ıp68

Çalışma uzunluğu: 100000 (mm)

Piksel: 2 milyon

Ekran: 2.8 inç

Drenaj boruları ve çeşitli karanlık yerler için uygundur ve araç bakımı, klima bakımı, drenaj borusu muayenesi, koltuk altı ve walls.It daha geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir ve endüstri ve haneler için iyi bir yardımcıdır.

Renk: siyah + sarı

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1x Muayene kamera ile ışık

1x şarj kablosu

1x kanca

1x mıknatıs

1x yan ayna

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

hakkımızda

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

Ödeme hakkında

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.usakotoekspertiz.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Gönderiler Hakkında

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.usakotoekspertiz.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

Satış Sonrası Servis hakkında

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Geri Bildirim Hakkında

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Teknik Özellikler

  • Marka Adı: LQSC
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz