• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Nimet Çan Çekicilik Yaratıcı Dostluk Çan Süslemeleri Araba Süsleri Melek Nimet Çan Zarif İyi Şanslar Çan Süsleme
₺34.24 ₺48.94

Nimet Çan Çekicilik Yaratıcı Dostluk Çan Süslemeleri Araba Süsleri Melek Nimet Çan Zarif İyi Şanslar Çan Süsleme

  • (0 Reytingler)

Nimet Çan Cazibesi, paslanması kolay olmayan özel bir dekorasyondur.Zarif çan sesleri ile bir anahtarda veya cebinde tutulabilir.Aileler için mükemmel olan bu çekicilik, her kullanıldığında neşe ve mutluluk getirecektir.

Belirleme:

Ürün adı: Nimet çan çekicilik

Malzeme: Alaşım

Ağırlık: 20g

Çan boyutu: (yaklaşık.)2.7 * 2.5 cm / 1.06 * 0.98 inç

Ambalaj Listesi:

Nimet Çan Cazibesi * 1

Kartı * 1

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Genişletilmiş Çekicilik Ömrü: Nimet Çan Çekiciliğimiz, uzun ömürlü, güzel ve paslanmaya karşı dayanıklı mükemmel alaşımdan üretilmiştir.Manevi yolculuğunuza değer kattığı için zarafetinin tadını önümüzdeki yıllarda çıkarın.

2.Meleğin Nimeti: Nimet Çan Çekiciliğimiz, sevimli, zarif sesler üreten titizlikle oyulmuş gümüş bir zile sahiptir.Melek Cazibesi size sevdiklerinizi hatırlatır ve seyahat ederken sizi korur.Negatif enerjilere karşı ilahi koruma ve yukarıdan kutsama için taşıyın.

3.Taşınabilir Boyut: Nimet çan cazibesinin yatıştırıcı sesinin tadını çıkarın.Çok yönlü uygulaması ile arabaya, çantaya, cebe ve daha fazlasına klipsleyin.Her yerde, her zaman rahatsızlığı gidermek için mükemmel esnek bir ses tedavi aksesuarı.

4.Duygusal Önem: Blessing Bell Cazibesinin duygusal değerini, hikayesini anlatan tatlı bir kartla açın.Bu süsleme sevgiyi, minnettarlığı ve korumayı sembolize eder-yumuşak bir gazlı bezle paketlenmiş özel bir dekorasyon.Sevdiklerinize duygusal değer dolu unutulmaz, iç açıcı bir hediye verin.

5.Anlamlı Hediye: Sevdiklerinizin hayatlarına neşe ve pozitifliği, onlara güzel hazırlanmış Nimet Çan Çekiciliğimizi hediye ederek yayın.Her durum için ideal olan bu araba süsü, doğum günleri, Noel ve daha fazlası için benzersiz ve anlamlı bir hediye görevi görür.

Teknik Özellikler

  • Ana Malzeme: pamuk
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz