• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Yıkama nozulu Konektörü Değiştirme 18 adet Evrensel Meme Konektörü Hafif Değiştirilebilir Püskürtücü Konektörü Dahil Olmak Üzere T Y
₺39.27 ₺56.20

Yıkama nozulu Konektörü Değiştirme 18 adet Evrensel Meme Konektörü Hafif Değiştirilebilir Püskürtücü Konektörü Dahil Olmak Üzere T Y

  • (0 Reytingler)

Güvenilir bir ön cam yıkama hortumu kiti mi arıyorsunuz?Püskürtme suyunun aracınızın penceresinin her köşesine ulaşmasını sağlayan sağlam T tipi tasarımdan başka bir yere bakmayın.Ürün, geniş bir uygulama yelpazesi için mükemmeldir ve bu da onu herhangi bir meslektaş için olmazsa olmaz bir ürün haline getirir.

Belirleme:

Malzeme: ABS

Ürün Boyutu:

Tip I Uzunluk: yaklaşık 3 cm / 1.18 inç

Y tipi: yaklaşık 3.7x2.3 cm / 1. 46x0. 91 inç

T tipi: yaklaşık 3.5x1.6 cm/1.38x0.63 inç

(6 I tipi, 6 Y tipi, 6 T tipi, toplamda 18)

Farkına varmak:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyuttaki 1-2 cm farklılıklara izin verin.

Ambalaj Listesi:

18 * Yıkama nozulu Konektörü Değiştirmeleri

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Birden Fazla Avantaj Sunun: Bu ön cam yıkama hortumu konektörünü nozul hortumunuza takın ve lekesiz bir ön cam için camın üzerine kolayca su serpin.Sorunsuz entegrasyon ve aletsiz kurulum ile hiçbir zaman yolun net bir görüntüsünün keyfini çıkarabilirsiniz.

2.Yaygın Olarak Kullanılır: Ön cam yıkama hortumu konektörümüzle aracınızın temizleme sistemini geliştirin.Ön cam yıkama hortumlarınız arasında daha esnek ve verimli bir bağlantıya yükseltin.Basit kurulum işlemi ve çeşitli araba modelleriyle uyumluluğu sayesinde eski konektörünüzü kolayca değiştirebilir ve daha yumuşak bir temizlik deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

3.Büyük Dayanıklılık: Bu sağlam ve dayanıklı boru bağlantıları ile ön cam yıkama hortumu bağlantınızı basitleştirin ABS.No araçlar gereklidir, profesyonel yardım almadan dakikalar içinde kolayca kurabilirsiniz.Sürüş deneyiminizi geliştirin.

4.Seçilecek Üç Şekil: Ön cam yıkama hortumu sisteminizi kitimizle sabitlemek artık bir esinti.Üç şekilde Tip I, T tipi ve Y tipi konektörlerle, DIY işini sizin için kolaylaştırır.

5.Hediye Vermek için Uygun: Standart hortumlara ve nozullara uyan kurulumu kolay hortum konektörümüzle ön cam yıkama sisteminizi sorunsuz bir şekilde sabitleyin.Yeni araç sahipleri için harika bir hediye, herhangi bir alet gerektirmeyen bu pratik yükseltmeyi bir arkadaşınıza, ailenize veya iş arkadaşınıza verin.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz