• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Güneşlik Gözlük Klip Otomobil Gözlük Organizatör Klip Gözlük Koruyucu Askı Araba İç Organizasyon Aksesuarları Uyar
₺69.60 ₺99.38

Güneşlik Gözlük Klip Otomobil Gözlük Organizatör Klip Gözlük Koruyucu Askı Araba İç Organizasyon Aksesuarları Uyar

  • (0 Reytingler)

Aracınızın alanını düzenleyin ve gözlüklerinizi araba siperliği için güneş gözlüğü klipsimizle koruyun.Basit ama şık tasarımı, sürüş sırasında gözlüklerinizi sabit tutmanızı sağlar.Kolay kurulum ve çoğu ile uyumlu vehicles.No kayıp gözlük veya çizikler için daha fazla arama.Seninkini hemen al!

Özellikler:

Ürün adı: Araba gözlük tutucu

Ürün ambalaj boyutu: yaklaşık 12 * 5 * 4 cm/4.72*1.97*1.57 inç

Ürün ağırlığı: yaklaşık 62g

Ambalaj Listesi:

1 adet * Güneş Gözlüğü araç tutucu klip

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Rahat Dokular: PU deri malzemelerden üretilen bu araba siperliği gözlük tutucu klipsi, yumuşak, üst düzey, dokulu bir his sağlar. touch.It gözlüklerinizi hasara neden olmadan güvenli bir şekilde tutmak ve korumak için tasarlanmıştır, dayanıklılık sağlar.

2.Son derece İşlevsel: Güneş gözlüklerinizi bu araba siperliği gözlük tutucu klipsi ile düzenleyin.Dayanıklı malzemesi ve çekici tasarımı, onu günlük sürüşleriniz için güvenilir bir aksesuar haline getirir.Zevkli dikiş, sade ama şık görünümünü tamamlar.

3.Ulaşılabilecek Gözlükler: Bu güvenilir araba siperliği gözlük tutucu klipsi ile güneş gözlüklerinizi sabit ve ulaşılabilecek bir yerde tutun.Görüşünüze herhangi bir engel olmadan güvenli bir şekilde sürün.Güçlü tutuşu, engebeli yollarda bile gözlüklerinizin kolayca düşmemesini sağlar.

4.Kolayca Kullanın: Bu kullanıcı dostu araba siperliği gözlük tutucusu ile güneş gözlüklerinizi ve küçük eşyalarınızı ulaşılabilecek bir yerde saklayın clip.No alet veya vidalara ihtiyaç vardır, kolay kurulum sağlar.Sadece tek bir elinizle gözlüklerinizi güvenli bir şekilde yerleştirebilir ve kolayca alabilirsiniz.

5.Geniş Kullanım Alanı: Araba siperliği gözlük tutucumuzu kullanarak çeşitli güneş gözlüğü çerçevelerini kolaylıkla tutun clip.It kamyonlar, minivanlar, SUV'lar ve daha fazlası gibi farklı araç modelleri için hasara neden olmadan idealdir.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Gözlük Kılıfı
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz