• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
XGH-DT4A XGC - E04A XGC-E06A G6I-D24B G6I-D21A G6F-H01C G6F-HD1C Yeni Orijinal Orijinal Modüller
₺4 939.51

XGH-DT4A XGC - E04A XGC-E06A G6I-D24B G6I-D21A G6F-H01C G6F-HD1C Yeni Orijinal Orijinal Modüller

  • (0 Reytingler)

Fujian Fuxia Meike Valve Co'ya hoş geldiniz., ltd.

Hakkımızda

20 Yıllık üretim tecrübesine sahip profesyonel bir PLC ve HMI tedarikçisi olarak.Başlıca ürünlerimiz PLC, HMI endüstriyel otomasyon kontrolü alanında yaygın olarak kullanılmaktadır.Delta, Mıtsubıshı, Omron, Sıemens, ABB, Schneıder, Fujıfılm, Rockwell'de uzmanız.100% yepyeni orijinal ambalajı garanti ediyoruz, büyük bir stokumuz var, hızlı teslimat.Teknik destek ve satış sonrası servis sağlayın, müşteri soruları ilk kez cevaplandırılacaktır.Bu sitede ihtiyacınız olan ürün yoksa, lütfen bana bir mesaj verin ürün resmi veya ihtiyacınız olan model, fiyat ve teslim tarihi ile ilgili olarak size en kısa sürede cevap vereceğiz.Teşekkürler.

Paketleme

Bir marka yeni ürün fabrika mühürlü kutu.Her öğe sevkiyat öncesi denetlenir ve iyi durumda.Bu modelle ilişkili belirli bir bellenime veya seriye ihtiyacınız varsa, bizde olabilir.Lütfen gereksinimlerinizle birlikte bizi arayın veya e-posta ile gönderin.Parçalar referansınız için dükkanda.İhtiyacınız olanı bulamadıysanız, herhangi bir sorunuz için lütfen bizimle iletişime geçin.Tekrarını dört gözle bekliyorum!Gereksinimlerinizi karşılamak ve sizi desteklemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Ödeme

Genellikle T/T, Paypal ve Western Union aracılığıyla kabul edilir.

Birçok ödeme yöntemi vardır onwww.usakotoekspertiz.com.tr kredi kartı, banka havalesi, Paypal vb.En uygun olanı seçebilirsiniz method.In çıkarlarınızı korumak için ödemeniz geçici olarak www.usakotoekspertiz.com.tr tarafından tutulacak ve siparişi alana ve memnun kalana kadar bize ödemeyeceksiniz.

Sevkiyat

Gemiler: Dünya çapında

* Ödeme temizlendikten sonra 30 gün içinde öğe.

* Öğe E-ambalaj tarafından gemi / DHL / UPS / TNT / FedEx

* Takip numarası ile tüm ambalaj gemi

Geri dönüş

30 gün iade politikası kabul edilir.

* Öğeyi iade ettiğinizde, lütfen öğenin açılmadığından emin olun

Uluslararası alıcılar - lütfen dikkat:

* İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

* Bu ek masrafların teklif vermeden/satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Not: İnsan yapımı yıkım dahil değildir

Geri bildirim politikası

Ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin.Sorunlarınızı çözmenize ve elimizden gelenin en iyisini yapmanıza yardımcı olacağız.İletişimin sorunları çözebileceğine inanıyoruz.Sizin için en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz.Herhangi bir yardım için müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Fiyatınızı karşılamak ve sizi desteklemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

SSS

1.S: Garantiye ne dersiniz?

A: Tüm mallar 1 yıl garantilidir.

2.S: Teslim süresi ne olacak?

A: Normalde 1 Hafta içinde.

3.S: Diğer tedarikçilerin sizinkinden daha iyi bir fiyatı var mı?

C: "Müşteriler için en büyük faydayı yaratmak inancımızdır, daha iyi bir fiyatınız varsa lütfen bize bildirin.Fiyatınızı karşılamak ve sizi desteklemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

4.S: Sevkiyat ne olacak?

C: DHL, FedEx, UPS,TNT, EMS ile rekabetçi fiyatla sevkiyat ayarlayabiliriz, elbette müşteriler kendi nakliyecilerini de kullanabilirler.

5.S: Ödeme koşullarına ne dersiniz?

C: Genellikle T/T aracılığıyla Paypal ve Western Union da kabul eder.

bizimle iletişime geçin

Fujian Fuxia Meike Vana A. Ş., ltd.

WeChat: fxmmfm888'nın sohbeti

E-posta: [email protected]

Telefon: 18106967599 18965132370

İletişim: Joy

Teknik Özellikler

  • Kaynak: KR (Köken)
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz