• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Buğulanmaya karşı Ajan Gözlük 30ml Cam Temizleyici Buğu Önleyici Ajan Lens Temizleyici Sprey Net Görüş Taşınabilir Buğu Çözücü Sprey
₺85.23 ₺170.66

Buğulanmaya karşı Ajan Gözlük 30ml Cam Temizleyici Buğu Önleyici Ajan Lens Temizleyici Sprey Net Görüş Taşınabilir Buğu Çözücü Sprey

  • (0 Reytingler)

Net vizyonlar için nihai çözümü sunmak!Buğu önleyici spreyimiz, hassas uygulama için yoğun bir nozüle sahiptir ve görüşünüzü bütün gün net tutar.Su damlası kırılmasına elveda deyin ve lenslerinizdeki lekeleri, yağları ve parmak izlerini kolayca çıkarın.

Belirleme:

Ürün adı: Gözlükler için buğu önleyici ajan

Malzeme: sıvı

Kapasite: 30 ml

Raf ömrü: 3 yıl

Malzemeler: buğu önleyici polimer, yüzey aktif madde, deiyonize su vb.

Ambalaj Listesi:

gözlük için 1 x Anti Sis Spreyi

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Tam Koruma: Yoğun bir nozul ve eşit dağılmış gözeneklerle, bu buğu önleyici sprey, temizleme solüsyonunun lensi daha eksiksiz kapatmasını sağlar ve arkasında sis veya leke bırakmaz.

2.Vizyonlarınızı Koruyun: Bu sprey, gözlüklerinizde onları netleştiren ve buğulanmayı önleyen bir kat boya oluşturur.İster yüz örtüsü takıyor olun, ister nemli bir ortamda çalışıyor olun, ister dışarıda egzersiz yapıyor olun, bu sprey görüşünüzü net tutacak ve gözlerinizi koruyacaktır.

3.Daha Uzun Süre Kullanın: Tek bir ışık spreyi ile gün boyu kristal netliğinde görüntüler elde edin.30 ml taşıması kolay buğu önleyici çözümümüz, daha iyi bir deneyim için daha uzun ve daha rahat kullanmanızı sağlar.Gözlüklerinizi sissiz tutun ve nereye giderseniz gidin görünürlüğünüzü artırın.

4.Sise elveda Deyin: Ultra ince su filmi, gözlüklerinizde koruyucu bir tabaka oluşturur ve size net ve engelsiz bir görüş sağlamak için sis ve su damlacıklarını etkili bir şekilde ortadan kaldırır.

5.Uygulama Kapsamı: Gözlükler için Buğu Önleyici Spreyimiz sadece uzun süreli buğu önleyici koruma sağlamakla kalmaz.Lenslerdeki lekeleri, yağları ve parmak izlerini zahmetsizce çıkarın.Her türlü gözlük, gözlük, yüz örtüsü ve ayna için idealdir.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz