• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
5X Bluetooth 5.0 Kablosuz Ses Dijital güç amplifikatörü Stereo Kurulu 50Wx2 Bluetooth Amp Amplificador ZK-502L
₺526.30 ₺785.53

5X Bluetooth 5.0 Kablosuz Ses Dijital güç amplifikatörü Stereo Kurulu 50Wx2 Bluetooth Amp Amplificador ZK-502L

  • (0 Reytingler)

5X Bluetooth 5.0 Kablosuz Ses Dijital güç amplifikatörü Stereo Kurulu 50Wx2 Bluetooth Amp Amplificador ZK-502L

Potansiyometre, ses seviyesinin kolay kontrolü için ses seviyesini bir anahtarla ayarlayarak DIY hoparlörler için mükemmel hale getirir.Metal bir kutu ise, Bluetooth antenini çıkarmanız gerekir.

Bakır DC konektörü, yüksek akıma ve ısıya dayanmamak için kullanılır.

Kondansatör 470uf35V katı kapasitörler, güç depolama ve ısı dağılımını sağlar ve iyi ses kalitesi için kararlı güç kaynağı bir ön koşuldur.

DC kafa adaptörünüz veya piliniz olmasa bile, bu ürünün giriş gücü arayüzüyle uyumlu ücretsiz DC kafa kablosu, kolayca kablolanabilir.

5.0 Bluetooth sürümü, iletim verimliliği daha yüksektir, iletim mesafesi daha uzaktır.

Kullanım için önlemler: Karttaki güç anahtarı bekleme anahtarıdır.Anahtar kapatıldıktan sonra, makine düşük güç bekleme modundadır state.To makinedeki gücü tamamen kapatın veya DC fişini uzun süre çekin.

Soru cevap:

1. Bir güç kaynağı nasıl seçilir?

Kartla birlikte verilen güç kaynağı kritiktir.Voltaj ne kadar yüksek olursa, akım o kadar yüksek ve çıkış gücü o kadar iyi olur.Sadece 12V 1a'nız varsa, 3-4 inçlik bir hoparlör getirebilirsiniz.19V 5A veya üzerindeyseniz, 8-10 inç ile ilgili bir sorun yoktur ve güç kaynağı çok değerli olmalıdır.Voltaj çok düşükse, ses yükseltildikten sonra ses bozulur.Akım çok küçükse, hoparlör voltajı düşürür, anormal çalışır veya ses kalitesi bozulur.

3A üzerinde akım ile 18V19V24V güç kaynağı kullanılması tavsiye edilir.Sadece 9V12V veya 1A 2A güç kaynağınız varsa, aynı zamanda kullanılabilir, ancak güç küçüktür.Lütfen kullanırken ses kalitesini etkileyebilecek maksimum ses seviyesine dikkat edin.

2. Bir konuşmacı nasıl seçilir?

Yaygın olarak kullanılan hoparlörler genellikle 8 ohm'dur, pozitif ve negatif arasında ayrım yapamaz, etki aynıdır, 4 ohm hoparlörler de kullanılabilir.

Renk: siyah

Malzeme: plastik

Boyut:55 * 38 * 17mm

Paket içeriği:

5 * amplifikatör kurulu (DC kablosu ile)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Teknik Özellikler

  • Marka Adı: SODIAL
  • Kanal Başına Maksimum Güç: 101-130W
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz