• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Şişme Boks Torbası Çocuklar Boks Hız Çantası Boks Eğitim Çantası 160cm Çocuklar Kum Torbası hava pompası PVC Çocuk spor oyuncak Ağır
₺147.58 ₺295.16

Şişme Boks Torbası Çocuklar Boks Hız Çantası Boks Eğitim Çantası 160cm Çocuklar Kum Torbası hava pompası PVC Çocuk spor oyuncak Ağır

  • (0 Reytingler)

Aktif kalmanın ve stresi azaltmanın eğlenceli bir yolunu mu arıyorsunuz?Şişirilebilir kum torbamızdan başkasına bakmayın!Güvenli ve dayanıklı malzemelerden yapılmış, kutunun dışında kullanmanız için hazırdır.Ve istikrarlı bir yapıya sahip olarak, bunu yaparken bir patlama yaşarken, egzersizlerinizde gerçekten hepsini verebilirsiniz.

Belirleme:

Ürün adı: Şişme boks sütun

Ürün malzemesi: 0.3 mm çevre dostu PVC

Ürün boyutu: yaklaşık 160 cm / 62.99 inç

Şasi çapı: yaklaşık 45 cm / 17.72 inç

Ürün ağırlığı: yaklaşık 0.85 kg

Ürün ambalajı: renk kutusu

Farkına varmak:

1. Yüksek basınçlı gazları aşırı şişirmeyin veya enjekte etmeyin.

2. Şişirilebilir ürünlere atlamaktan kaçının.

3. Şişirilebilir ürünleri alevlerin veya yüksek sıcaklıktaki nesnelerin yakınına koymayın.

4. Uzun süre kullanılmazsa, aşırı sürtünmeyi ve keskin nesnelerle teması önlemek için katlanmalı ve düz, karanlık bir yere yerleştirilmelidir.

Ambalaj Listesi:

1x Şişme boks sütun

1x hava pompası

Not:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Şişirmesi Kolay: Şişirmesi ve söndürmesi kolaydır.Şişirilebilir kum torbası, aşınmaya dayanıklı, daha kalın bir alt tasarıma sahip, hafif ve dayanıklı, yüksek kaliteli PVC malzemeden yapılmıştır.

2.Eğlence ve Fitness: Şişirilebilir kum torbamız sportmenliği geliştirmek için harika bir araçtır.İster çocuklar ister yetişkinler için olsun, bu ürün motor becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirmek için eğlenceyi ve egzersizi birleştirir.Fiziksel aktivitede neşe bulun ve daha sağlıklı bir yaşam tarzının avantajlarından yararlanın.

3.Kullanımı ve Saklanması Kolay: Stabiliteyi korumak için tabanı su veya kumla doldurun, kum torbasını hava pompasından (pakete dahil) şişirin ve kullanmaya başlayabilirsiniz.Kullanılmadığı zaman boşaltılabilir ve katlanabilir.

4.Kazadan Uzak Tutun: Yumuşaktır ve şokları emebilir ve sizi kazara yaralanmalardan koruyabilir.Ve istikrarlı yapısı, vurulduktan sonra ayakta kalmasını sağlayabilir.

5.Yaygın Kullanım Alanları: Bu şişirilebilir kum torbası ile stresinizi serbest bırakmaya hazır olun.Boş zaman ve zindeliği birleştiren eğlenceli ve etkili bir antrenmanın tadını çıkarın.Avlu, ev ve dış mekan gibi çeşitli yerlerde uygulanabilir, bu çok yönlü çanta hayatınıza ekstra mutluluk getirir.

Teknik Özellikler

  • Model Numarası: Şişme Boks Torbası
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş: >6 Yıl
  • Tip: Kum Torbası Kategorisi
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz