• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Şablonlar DIY Çizim İçin 10 adet Çizim Şablonlar Rock And Roll Boyama Karalamalar Pürüzsüz Şablonlar Resim Albümleri İçin Kartpostallar
₺14.52 ₺29.22

Şablonlar DIY Çizim İçin 10 adet Çizim Şablonlar Rock And Roll Boyama Karalamalar Pürüzsüz Şablonlar Resim Albümleri İçin Kartpostallar

  • (0 Reytingler)

Rock and Roll temalı sanat eserleri, kartpostallar ve süslemeler için mükemmeldir.Pürüzsüz ve çapaksız şablonlarımız, temiz ve hassas çizgiler sunmak için özel olarak tasarlanmıştır.

Özellikler:

Adı: Rock and Roll Tarzı Şablon

Ürün boyutu: yaklaşık 15x15 cm / 5.91x5. 91 inç

Ambalaj Listesi:

1 takım * Boyama şablonlar(toplam 10 adet)

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Eşsiz Yaratıcılık: Sanatsal vizyonunuz için çok çeşitli seçenekler sunan yaratıcı tasarım boyama şablonları koleksiyonumuzla boyama oyununuzu yükseltin.

2.Verimli Tasarım Çözümü: DIY çizim için en üst düzey Şablonlarımızla yaratıcı kıvılcımınızı canlandırın.Dayanıklı ve deforme olmayan malzemeye sahip olan yeniden kullanılabilir şablonlarımız kolay temizlik vaat ediyor.

3.İnce işçilik: Zanaat şablonlarımız, delici kenarları olmayan, pürüzsüz ve çapaksız sonuçlar veren titizlikle üretilmiştir.Her şablon, herhangi bir çizim projesi için mükemmel hale getiren net desenlere sahiptir.

4.Tatilden İlham Alan ve Olağanüstü: Özel kartlar, posterler ve daha fazlasını oluşturmak için harika olan bu şablonlar, şenliklerinize daha fazla eğlence ve yaratıcılık getirebilir.Her yaş için uygundur, çocuk bayramı veya doğum günü için mükemmel hediyeler yaparlar.

5.Çok Yönlü Boyama Şablonları: Sanat DIY meraklıları için ideal olan şablonlarımız, kartpostallardan resim albümlerine kadar her şeyi zahmetsizce süslemenize yardımcı olur.Kişisel bir dokunuşla çarpıcı posterler, kartlar, zarflar ve daha fazlasını oluşturmak için yaygın olarak uygulanabilir.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz