• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
B0780 # 1989 Danimarka. 10 kron (MBC) UC #867
₺24.94

B0780 # 1989 Danimarka. 10 kron (MBC) UC #867

  • (0 Reytingler)

Tür: madeni paralar

Katalog: UCOİN KM #407

Kalite: BC-iyi

Nane: SEGOVİA

Alaşım: Bakır

Emisyon: +

Çap: 25 MM

Ağırlık: 5.41 GR.

Detaylar: resim gönderilir

_________________________________________________

Madde durumu: Maddenin durumuna bağlı olarak aşağıdaki niteliğe sahip olabilir (madde başlığında parantez içinde kalite belirtilir):

KANIT = koleksiyoncular için veya hatıra olarak açıkça yapılan para birimi.Bunlar, ayna gibi parlak madeni para alanını terk edecek bir parlatma işlemine tabi tutulan normal veya hatıra dolaşımındakilerden seçilen parçalardır.Genellikle kullanılanlarla aynı yüz değerine sahip olmalarına rağmen, kullanım için basılmamışlardır.

FDC = kabartmaların mükemmelliğini veya derinliğini biraz kaybetmeden önce yeni bir kama ile delinmiş ilk madeni paralardır.

BU = dairesiz madeni paralar, onları daha parlak hale getirmek için özel cila ile.

SC = mutlak mükemmellik, ancak kabartmalar çiçek şeklindeki kabartmalardan biraz daha yumuşaktır.

EBC = neredeyse kabarık, ancak darphanede dolaştığına veya kötü manipüle edildiğine dair belirli belirtileri olan parçalar, aynı şekilde orijinal parlaklığını korusa bile güçlü bir patinaya sahipse.

MBC = dolaştıkları belirtilse de kabartmaların en göze çarpan detayları yeni başlayan aşınma ile olmasına rağmen kabartmaları çok iyi korunmuş parçalar.

MÖ = efsaneyi hala korumalarına ve tarihi az çok görünür olmalarına rağmen, özellikle figürde oldukça yıpranmış parçalar.Ayrıca güçlü pas izleri veya derin patinası olanlar.

RC = tamamen yıpranmış parçalar ama yine de biraz hayal gücüyle kataloglama için biraz ayrıntı ortaya koyuyor.Normalde, bir RR parçası olmadığı sürece koleksiyon için geçerli değildirler.Buna virajlar ve oyunlar dahildir.

MC = aşınma veya patinaya göre tanınmayanlar ve yalnızca değerleri veya türleri boyut, ağırlık, metal vb.İle tahmin edilenler .

Bir “ + ” veya bir " - " genellikle parçanın niteliğine, hemen bir sonrakine veya altına ulaşmadan bir dereceyi aştığında eklenir.

Önemli uyarı: Aksi belirtilmedikçe, kullandığımız resimler katalog resimleridir, bu nedenle gönderilecek öğenin resimle aynı olduğunu garanti etmez (aynı öğenin birçok kez birden fazla kopyası mevcut olduğundan).Garanti ettiğimiz şey, pazara göre kalite/fiyat oranıdır prices.In resim ile açıklama arasında tutarsızlık olması durumunda, açıklamanın verileri her zaman yukarıdakiler tarafından geçerli olacaktır.

Ödeme yöntemleri: Aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz: BİZUM( ispanya için önerilir), PAYPAL ve banka havalesi.

Nakliye ve Nakliye: Güvenliğiniz için, kayıtlı posta ve kurye ile göndeririz, bu nedenle sipariş kaybedilirse gönderinizin izlenmesini ve tazminat hakkını garanti ederiz.10 € ' dan az siparişler hariç ve siparişin olası kaybından alıcı sorumlu olduğu sürece normal posta ile göndermiyoruz.

İade politikası: Malların alınmasından 14 gün sonra ve haklı nedenlerle iadesini kabul ediyoruz.İade masrafları alıcı tarafından karşılanacaktır.

Gönderi, paketleme veya teslimatta herhangi bir sorun, hata veya aksilik yaşarsanız, mümkün olan en kısa sürede bir çözüm arayarak sorunu çözmek için olumsuz oy vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Amacımız size en iyi hizmeti en iyi fiyata sunmaktır.

Teknik Özellikler

  • devlet: MBC'NİN
  • Model Numarası: UCOİN KM #867
  • Malzeme: Metal
  • Tip: Madeni paralar
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz