• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
AIYIMA TPA3116 Subwoofer Bluetooth Amplifikatör HıFı TPA3116D2 2.1 Dijital Ses Güç Amplifikatörleri 50Wx2 + 100W Ses Amplificador A03
₺517.36 ₺1 034.91

AIYIMA TPA3116 Subwoofer Bluetooth Amplifikatör HıFı TPA3116D2 2.1 Dijital Ses Güç Amplifikatörleri 50Wx2 + 100W Ses Amplificador A03

  • (0 Reytingler)

[xlmodel] - [fotoğraf] - [0000]

Özellikler: 1. Destek iki giriş , bir AUX girişi , kablolu analog sinyal girişi bağlayın; başka bir Bluetooth 5.0 kablosuz giriş, cep telefonu, bilgisayar ve diğer Bluetooth cihazlarına bağlanabilir.

2. Subwoofer'ın frekans ayarını destekleyin, bas frekansını ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz.

3 sol ve sağ uydu kutularının bas frekans ayarını destekleyerek sol ve sağ hoparlör çıkışını daha oynanabilir hale getirir; Ek olarak, subwoofer bağlı olmadığında sol ve sağ hoparlörler de kullanılabilir

4.Bluetooth kısmı ithal QCC3003 / QCC3034 yüksek kaliteli Bluetooth alıcısını benimser ve dahili, müşterilerin farklı stilleri değiştirmesi için uygun olan 3'ü takılıp çıkarılabilen 4 NE5532 op amper kullanır.Op amper, oynanabilirliği artırın.

5. Malzeme, plug-in kapasitörler tüm kullanım orijinal ithal mal,büyük rezervuar.

6. Anahtar sesi yok

7. Büyük ısı emici, uzun vadeli yüksek güçlü kararlı çalışma

8. Güç kaynağı voltajı: DC12V-24V, akım 3A veya daha fazla, voltaj soketi 5.5*2.5 mm, harici negatif dahili pozitif (önerilen DC24V 8A)

9. Çıkış empedansı 4-8 Ohm

10. Çıkış gücü sol ve sağ kanal 50W + 50W 4 ohm yük, subwoofer 100W . 2.1 kanal.

11. Frekans tepkisi: 20-20 kHz

12. Bozulma: 0.1%

13.Sinyal gürültü oranı:> 82db

14.Hassasiyet: 82db

15.Sol ve sağ kanal bas ayar aralığı: +12db-14db

16.Sol ve sağ kanal tiz ayar aralığı: ±10db

17.Subwoofer kesme frekansı: 40-240HZ

18. Uzunluk * genişlik * yükseklik (124 * 130 * 33mm); ağırlık yaklaşık 570g

19. Düğmenin sağdan sola işlevi: toplam ses ayarı, sol ve sağ kanal tiz ayarı, sol ve sağ kanal bas ayarı, subwoofer ses ayarı, subwoofer frekans ayarı.

Sinyal hattı hakkında Sinyal hatları zayıf küçük sinyalleri iletmek için kullanılır ve küçük sinyaller parazite karşı daha hassastır.Normal bir sinyal hattının olması gerekir shield.It sinyal hatlarını mümkün olduğunca iyi test etmek en iyisidir.Çok iyi sinyal hatlarında bile cep telefonunuzu sinyal kaynağı olarak kullanırken yine de rahatsız olacaksınız.

Sinyal kaynağı hakkında En sık kullanılan sinyal kaynakları cep telefonları ve bilgisayarlardır.Farklı marka modellerine göre cep telefonları ve bilgisayarlar tarafından çıkan ses sinyallerinin kalitesi de farklıdır.Genel olarak konuşursak, doğrudan bilgisayar anakartından gelen ses sinyalinin kalitesi nispeten düşükse, küçük bir ses seviyesinde duyulamaz, ancak amplifikatör yükseltildikten sonra açık olacaktır.Bilgisayarın ses kalitesinden memnun değilseniz, ses kaynağını iyileştirmek ve gürültüyü büyük ölçüde azaltmak için mağazadan bir USB kod çözücü (harici bir USB ses kartına eşdeğer) satın alabilirsiniz.Gürültünün kaynağını yargılama yöntemi nispeten simple.Do giriş sinyalini içine sokmayın, amplifikatörün sesini açın ve hoparlördeki gürültüyü dinleyin.Gürültü yoksa, gürültü kaynaktan veya sinyal hattından gelir.

Kullanım için önlemler: 1 Ucuz ses sinyal hatları kullanmayın Bu hatlar kendileri tarafından korunmaz.Yüksek frekanslı gürültü tanıtılacaktır.Potansiyometre ne kadar yüksek sesle dönerse, gürültü o kadar büyük olur ve Akihabara gibi ses çok iyidir.Derin deniz kadar sessiz, ıslık yok 2 Doğru kullanım sırası, önce dizüstü bilgisayar güç kaynağının ve güç amplifikatörünün güç kaynağını bağlamak ve ardından dizüstü bilgisayar güç kaynağının şebekeye bağlanmasına izin vermektir.Yanlış yol, önce dizüstü bilgisayarın gücünü şebekeye bağlamak ve ardından dizüstü bilgisayar fişini dijital amplifikatöre bağlamaktır.Dijital fonksiyonun içinde bir filtre kondansatörü bulunduğundan, bunlar performans üzerinde bir etkisi olmamasına rağmen 0,1 saniye boyunca hafif bir düşük voltaj kıvılcımı üretecektir, ancak bu şekilde alışkanlık da iyi değildir. 3 Mümkün olduğu kadar akıma sahip bir güç kaynağı kullanın.Sadece 2-3A güç kaynağı kullanırsanız, çıkış performansı büyük ölçüde sınırlı olacaktır.

Bahşiş:

Ses girişi yeterliyse ve besleme voltajı/akımı yeterliyse yeterli çıkış gücüne sahip olmak.Güç kaynağı voltajı daha yüksektir ve göreceli güç daha büyük olacaktır.Farklı empedanslara sahip hoparlörler farklı çıkışa sahip olacaktır powers.In yeterli voltaj ve akım durumunda, kornanın ohm'u ne kadar büyükse, göreceli ses gücü o kadar küçük olur.Lütfen dikkat!

Teknik Özellikler

  • Özellik 1: bluetooth amplifikatör
  • Çıkış Gücü: 50 W X 2+100 W
  • Özellik: Subwoofer Amplifikatörü
  • Model Numarası: A03'ün
  • Kaynak: Anakara Çin
  • AİYİMA Modeli: A03'ün
  • Bluetooth sürümü: 5.0
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz