• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Boks Topu Kafa Monte Elastik Ayarlanabilir Boks Eğitmeni Komik Güvenli Tatil Hediye Refleks Eğitim El-Göz Koordinasyonu İçin
₺160.79 ₺423.19

Boks Topu Kafa Monte Elastik Ayarlanabilir Boks Eğitmeni Komik Güvenli Tatil Hediye Refleks Eğitim El-Göz Koordinasyonu İçin

  • (0 Reytingler)

Formunuzu ve becerilerinizi geliştirmek için çevre dostu bir kutu topu mu arıyorsunuz?Kaliteli ürünümüzden başkasına bakmayın!Ayarlanabilir bir kafa bandına sahip olan ve harika bir antrenmanın sevincini paylaşmak için tasarlanan bu kutu topu, herhangi bir fitness rutinine mükemmel bir ektir.

Belirleme:

Ürün Adı: Boks Refleks Topu

Ürün Malzemesi: Köpük kauçuk / kauçuk + kadife / PU köpük

Ürün Boyutu.

Naylon Kafa Bandı: Yaklaşık 25x3.8 cm / 9.84x1. 5in (Uxg)

Yumuşak Kauçuk Kafa Bandı: Yaklaşık 27x1.5 cm / 10. 63x0. 59in (Uxg)

Ürün Ağırlığı.

Sert Top: Yaklaşık 80g

Tenis Topu: Yaklaşık 60g

Yumuşak top: Yaklaşık 20g

Naylon Kafa Bandı: Yaklaşık 16g

Yumuşak Kauçuk Kafa Bandı: Yaklaşık 25g

Ambalaj Listesi:

1 takım x Boks Refleks Topu

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı olabilir, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir hata olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Etkili Egzersiz Arkadaşı: Boks refleks topumuz, daha iyi esneklik ve daha uzun süre sunan, yüksek yoğunluklu poliüretan köpük top ile üstün bir yapıya sahiptir. durability.It eğlenceli ve etkili bir egzersiz yaparken kolayca kırılmayacak çevre dostu ve dayanıklı bir egzersiz ekipmanıdır.

2.Çoklu Amaçlar: Her seviyeye ve yaşa uygun çok yönlü boks refleks topumuzla egzersiz rutininizi yükseltin.Amatörlerden deneyimli boksörlere kadar formunuzu ve reflekslerinizi geliştirin, kaslarınızı güçlendirin ve dayanıklılığı artırın.Gündelik fitness meraklıları tarafından yaygın olarak kullanılan kadınlar, erkekler ve çocuklar için mükemmeldir.

3.Güvenli Egzersiz Ekipmanı: Boks refleks topumuz, evde eğlenceli ve zorlu bir kardiyo egzersizi için en iyi güvenli ve verimli egzersiz ekipmanıdır.Ayarlanabilir kafa bandı ve yumuşak kabarık top ile el-göz koordinasyonunu, reaksiyon süresini ve refleksleri geliştirin.Alıştırma mükemmelleştirir.

4.Mükemmel Hediye: Boks refleks topumuzla herhangi bir toplantıya heyecan ve kahkaha getirin.Refleksleri, koordinasyonu ve doğruluğu geliştiren bu eğlenceli, zorlu oyunda arkadaşlarınızın ve ailenizin yarışmasını izleyin.Her durum için neşe armağanını verin-bu mükemmel festival hediyesiyle boks sevgisini paylaşın.

5.Boks Performansınızı Yenileyin: Boks refleks topumuzla hızınızı, becerinizi ve doğruluğunuzu geliştirin.El-göz koordinasyonu eğitimi için mükemmeldir, boks becerilerinizi geliştirin ve antrenmanlarınızı başka bir seviyeye taşıyın.Yanıtınızı artırın ve daha iyi bir boksör olun.

Teknik Özellikler

  • Model Numarası: Boks refleks topu
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz