• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Yatma Zamanı Rutin Tablosu Çocuklar için Sorumluluk Tablosu Kontrol Listesi Kaydırıcısı ile iyi Alışkanlıklar Geliştirin Öz Disiplin Check-in Panosu
₺89.51 ₺179.22

Yatma Zamanı Rutin Tablosu Çocuklar için Sorumluluk Tablosu Kontrol Listesi Kaydırıcısı ile iyi Alışkanlıklar Geliştirin Öz Disiplin Check-in Panosu

  • (0 Reytingler)

Yapılacaklar listenizi kağıda yazarken ertelemeye elveda deyin.Çok çeşitli uygulamalarla bu çok yönlü araç, evde veya işte günlük görevleri izlemek için mükemmeldir.

Ürün rengi: yeşil, pembe, mavi, ayrı program (rastgele renk)

Ürün boyutu: 16.5x1.25x22.5 cm/6.49x0. 49x8. 85in

Ürün malzemesi: kağıt

Ürün Listesi:

Set: delikli kart x1pcs + dahili sayfa x14pcs

veya

Ayrı program: dahili sayfalar x14pcs

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Uyarlanabilir Çözümler: Size kolaylık sağlamak için iki sabit yöntem kullanarak bu angarya çizelgesi kontrol listesini asın veya ayakta durun.Duvarlar, kapılar ve masalar için uygun olan bu pano, gününüzü nasıl organize ettiğiniz konusunda çok yönlülük sağlar.

2.Kendini Geliştirme Savunucusu: Çocuklarda iyi alışkanlıkları motive etmek ve geliştirmek için tasarlanan angarya çizelgesi kontrol listemiz, ömür boyu sürecek bir başarı rutini oluşturmak için mükemmel bir araçtır.

3.DIY kontrol listesi: Bu angarya çizelgesi kontrol listesi panosu, yapılacaklar listenizi yazmak ve görevlerinizi ayarlamak için kullanabileceğiniz 14 yaprak DIY boş kağıtla birlikte gelir.

4.Verimli Zaman Yönetimi: Görevlerinize öncelik vermek ve verimli bir şekilde çalışmaya veya çalışmaya odaklanmak için angarya çizelgesi kontrol listemizi kullanın.Bu güçlü araçla ertelemeyi ortadan kaldırın ve üretkenliği artırın.

5.Her alan için harika: Bu angarya çizelgesi kontrol listesi panosu, organizasyonel ihtiyaçlarınızı karşılamak için evler, sınıflar, yatakhaneler ve işyerleri gibi çeşitli ortamlara sığabilir.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz