• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Havuz Filtresi Pompası Hortumu Esnek Yedek Hortumlar Filtre Pompası İçin Sıkı Mühür Havuz Aksesuarları İle Uyumlu Kum Filtreleri Filtre
₺274.87 ₺549.93

Havuz Filtresi Pompası Hortumu Esnek Yedek Hortumlar Filtre Pompası İçin Sıkı Mühür Havuz Aksesuarları İle Uyumlu Kum Filtreleri Filtre

  • (0 Reytingler)

Bu havuz pompası hortumu, havuz filtrenizi ve pompanızı bağlamak için yeterince uzun ease.It anti-UV ve tuzlu suya dayanıklı dayanıklı malzemeden yapılmıştır, bu nedenle sert hava koşullarına dayanabilir ve water.It düzgün ve verimli bir havuz sistemi sağlayarak sızıntıyı önleyen sıkı bir sızdırmazlığa sahiptir.Bir tornavida ve pense ile dakikalar içinde takabilirsiniz, profesyonel alet gerekmez.

Belirleme:

Adı: yüzme havuzu pompası hortumu

Tek ağırlık: 410g

Boyutu: (yaklaşık.) 150 * 3.8 cm/59.06 * 1.5 inç

Havuz pompası hortumu, 1,5" bağlantıyı kullanan çoğu filtre pompası, deniz suyu sistemi ve kum filtresiyle kullanım için uygundur.

1500 GPH ve üzeri kapasiteye sahip pompalar için.

Paket Listesi:

1 * Havuz Pompası Hortumu

Veya

1 Havuz Pompası Hortumu + 1 B Tipi Adaptör

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Paket içeriği: Havuz filtrenizi ve pompanızı takacak kadar uzun 1 havuz pompası hortumu ve farklı bağlantı parçalarına sığabilecek 1 B tipi hortum adaptörü içeren bu paketle, needs.It havuz sisteminizi dakikalar içinde kurmak kolaydır.

2.UV Işınlarına Dayanıklı: Havuz pompası hortumu, güneşe maruz kalmaya ve sertliğe dayanabilen ABS ve PE malzemeden yapılmıştır weather.It ayrıca dayanıklı ve esnektir, böylece hortumu havuzunuzun boyutuna ve şekline göre ayarlayabilirsiniz.

3.Dayanıklı ve Dayanıklı: Bu havuz pompası hortumu, yıllarca kullanıma dayanabilen UV ışınlarına dayanıklı malzemeden yapılmıştır. sun.It ayrıca tuzlu suya dayanıklıdır, bu da tuzlu su havuzlarında uzun süreli kullanım için uygundur.

4.No Sızıntı ve Güçlük Yok: Bu havuz pompası hortumu, havuz pompanız ve filtrenizle sıkı bir sızdırmazlık oluşturur, böylece herhangi bir sorun için endişelenmenize gerek kalmaz. leaks.It bağlamak ve bağlantısını kesmek de kolaydır, böylece havuzunuzun keyfini herhangi bir güçlük çekmeden çıkarabilirsiniz.

5.Hızlı Kurulum: Bir tornavida ve pense ile bu havuz pompası hortumlarını dakikalar içinde kolayca takabilirsiniz.Çoğu yer üstü havuzuna ve havuz pompasına uyar ve size sorunsuz ve rahat bir deneyim sunar.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz