• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Çekme karavan Banyo Depolama Çubuğu Yapışkanlı Paslanmaz Çelik Tuvalet Destek Çubuğu Duş Jeli Losyon Şampuan Sabitleme Desteği
₺161.72 ₺323.26

Çekme karavan Banyo Depolama Çubuğu Yapışkanlı Paslanmaz Çelik Tuvalet Destek Çubuğu Duş Jeli Losyon Şampuan Sabitleme Desteği

  • (0 Reytingler)

Kampçı Duş Köşesi Saklama çubuğumuzla duş alanınızı düzenleyin!Tuvalet malzemelerini sabitlemek için uygun olan bu RV duş köşesi saklama çubuğunun farklı köşe açılarına sığması kolaydır.Sağlam tasarımımız sondaj veya alet gerektirmez, bu da kamp banyonuza sorunsuz bir katkı sağlar.

Özellikler:

Adı: depolama çubuk

Boyutu: yaklaşık 23*6*2.6 cm/9.06*2.36*1.02 inç

Malzeme: metal

Ambalaj Listesi:

1 adet * RV banyo köşe depolama ba

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çok Fonksiyonlu Kullanımlar: Seyahat römorku banyo depolama alanımızı kullanarak seyahat ihtiyaçlarınızı kolaylıkla düzenleyin bar.It yoldayken çeşitli banyo malzemelerini ve aksesuarları güvenli bir şekilde saklamak için mükemmeldir.Kampçılar, seyahat römorkları ve çoğu karavan için idealdir.

2.Ayarlanabilir Uzunluk: 7,6 inç ila 13,6 inç arasında ayarlanabilen bu rv duş köşesi saklama çubuğu, seyahat römorkunuz için birçok kolaylık sağlayan farklı RV banyo boyutlarına ve şekillerine uyabilir.

3.Verimli Organizasyon: İki ayarlanabilir açılı tabana sahip travel trailer banyo depolama çubuğumuz, duş ihtiyaçlarınızı korumak için mükemmel bir çözümdür organized.It farklı köşe açılarına sığması kolaydır.

4.Tuvalet Malzemeleri için Sağlam Tutucu: Güvenli ve güvenilir saklama çubuğumuzla banyo ihtiyaçlarınızı düzenli tutun.Paslanmaz çelikten üretilmiş, zorlu hava koşullarına dayanacak ve paslanmaya karşı dayanıklı olacak şekilde üretilmiştir.

5.Kolay Kurulum: Bu rv banyo köşesi saklama çubuğu, tuvalet malzemelerinizi ve aksesuarlarınızı fazla kaplamadan düzenlemenizi sağlar space.It pürüzsüz hale sıkıca yapışan yapışkan çift taraflı bantlarla basit bir kuruluma sahiptir surfaces.No delme veya aletler gereklidir.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz