• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Otomobil Yakıt Tasarrufu Kod Okuyucu Teşhis Tarama Aracı Tarayıcı NitroOBD2 Gasplug ve Sürücü Performansı Chip Tuning Kutusu
₺54.71 ₺109.43

Otomobil Yakıt Tasarrufu Kod Okuyucu Teşhis Tarama Aracı Tarayıcı NitroOBD2 Gasplug ve Sürücü Performansı Chip Tuning Kutusu

  • (0 Reytingler)

Çalışma Prensibi:

Güç Yükseltme Kutusu, aracın yol bilgisayarını yeniden eşleştirerek ve ayarlayarak çalışan 2 protokole dayanmaktadır.200 km sürüşten sonra, güç yükseltme kutusu, motor performansını artırmak için araç sahibinin sürüş alışkanlıklarına göre aracın yol bilgisayarına otomatik olarak uyum sağlayacaktır.Sahibinin sürüş alışkanlıklarına göre, bu ürün motoru artırmak için yol bilgisayarını yeniden ayarlayabilir power.It artan gücün optimum etkisini elde etmek için sahibinin sürüş alışkanlıklarının değişmesine uyum sağlamak için aracın kilometresinin artmasına göre otomatik olarak ayarlanacaktır.

Özellikler: Sadece 16 pinli konnektörlü araçlar için.

Renk: Benzinli araçlar için siyah, dizel araçlar için kırmızı

İşlev.

1. %35 güç iyileştirme

2. %25 tork iyileştirmesi

3. Yakıt tüketimini %15 azaltın%

4. Gaz gecikmesini iyileştirin

5. Vites değişimlerinin kekemeliğini yavaşlatın

(Bu teorik bir değerdir, esas olarak aracın durumuna ve sürücünün alışkanlığına bağlıdır)

Kurulum ve kalibrasyon:

1, araç arayüzünü bulun ve ardından cihazı takın.

2, bu daha kritiktir, araba anahtarını döndürür, kontak anahtarını açın. (Arabayı çalıştırmayın)

4, cihaz sıfırlama düğmesine yaklaşık 5 saniye basın, düğmeyi bırakın ve yaklaşık 30-54 saniye bekleyin (cihaz ile bağlantı kuracaktır )

5、Motoru çalıştırın.

6. Cihaz, sahibinin araba modelini ve sürüş alışkanlıklarını otomatik olarak tanıyacak ve yaklaşık 200 km (150 mil) aradan sonra, cihaz optimum sonuçları elde etmek için motor gücünü otomatik olarak ayarlayacaktır.

Paket içeriği:

1 x Yakıt Tasarrufu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çip Tuner Kutusu: Tak ve Çalıştır cihazı.Tak ve çalıştır obd2, aracınızın performansını artırmak için aracınızın OBD2 konektörüne takılan bir çip tuner kutusudur.Kurulumu kolaydır.Sadece aracınızın OBD2 konektörüne takın.

2.Geniş Uygulama Yelpazesi: Aracın bilgisayar obd2'sini yeniden eşleştirerek OBD2 protokolüne göre çalışır. eco obd2 yakıt tasarrufu, aracınızın performansını artırmak için tarafından alınan verilere dayanarak takviye basıncını, yakıt hacmini, enjeksiyon zamanlamasını ve basıncı ayarlar.1996'dan itibaren tüm arabalara uyar.

3.Yakıt Tasarrufu: OBD2 protokolleri, sürücülerin alışkanlıklarına göre kendini araca göre ayarlayacak ve motorun performansını artırmak ve enerji tasarrufu sağlamak için yeniden eşleştirmeye devam edecektir.

4.Mükemmel Performans: Yakıt Tasarrufu, OBD2 konektörüne takıldığında bilgileri araç bilgisayarından alacaktır.Ve destek basıncını, yakıt miktarını, püskürtme zamanlamasını ve basıncı ayarlayarak performans iyileştirilecektir.

5.Kullanımı Güvenli: Yakıt Tasarrufu motora, araç bilgisayarına veya araç fabrikasına zarar vermez setting.It OBD2 konektöründen çıkararak aracın orijinal ayarlarına geri dönmek kolaydır.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz