• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Parmak Ateli Tetik Ayarlanabilir Parmak Koruma Ateli Naylon Parmak Kollu Sıkıştırma Bandaj Desteği Çekiç Parmak Brace
₺18.61 ₺51.74

Parmak Ateli Tetik Ayarlanabilir Parmak Koruma Ateli Naylon Parmak Kollu Sıkıştırma Bandaj Desteği Çekiç Parmak Brace

  • (0 Reytingler)

1 adet Parmak Ateli Tetik Ayarlanabilir Parmak Koruma Ateli Naylon Parmak Kollu Sıkıştırma Bandaj Desteği Çekiç Parmak Brace Atlet İçin

Mermi Noktaları:

1、Parmak konforu: Bu Parmak Atelleri parmaklarınızı etkili bir şekilde hareketsiz hale getirebilir, atel parmaklarınızı spor yaralanmaları, şişme veya parmak eklemi rahatsızlığı olmadan sabit tutar.

2、Kullanımı Kolay: Parmak sıkıştırma manşonu küçük ve hafiftir, taşıması kolaydır ve giymesi kolaydır.Sargı tasarımı, saniyeler içinde takılmasını kolaylaştırır.

3、Ayarlanabilir Tasarım: Parmak Brace bilek kayışı kişisel rahatınıza göre ayarlanabilir, hem yetişkinler hem de gençler kullanabilir.Ayarlanabilir tasarımı etkili eğitim sağlar.

4、Genişletilmiş kayış: Parmak desteği iki parmağınızla kullanılabilir.Uzatılmış bir kayış tasarımına sahip olduğundan, birleşik bağlama parmakları parmak eklemlerini daha iyi koruyabilir.

5、Geniş Kullanım: Spor için parmak kılıfları bükülmeyi, şişmeyi ve sertliği hafifletmeye yardımcı olabilir.Gece ve gündüz düzenli aktiviteleriniz sırasında giyebilirsiniz.

Tanım:

Parmaklarınızı rahat ettirin - Bu parmak kapakları parmaklarınızı etkili bir şekilde sabitleyebilir ve atel, görevleri yerine getirirken parmaklarınızı sabit tutabilir, böylece spor yaralanmaları, tendinit, şişme veya tokmak parmaklarının parmak eklemlerindeki basıncı.

Kullanımı kolay-küçük ve hafif, taşıması ve giymesi kolaydır.Halka ve ambalaj tasarımı, bant gibi çıkarmanın zorluğu ve rahatsızlığı olmadan birkaç saniye içinde kolayca takılmalarını sağlar.

Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir-Sargılar parmaklarınızın bükülmesine ve kavramasına izin verir, ancak iyileşmeyi teşvik etmek için zararlı bükülme ve yanal hareketi sınırlar.

Çoklu parmak kullanımı - lütfen tüm ayrıntılı resimlerimize bakın.beden herkese uyar tasarım, orta ve yüzük parmaklarınızı desteklemek için sağ veya sol elinize takılabilir.

Uygulama kapsamı-Parmak kılıfı kilitleme, bükülme, şişme, ağrı ve sertliği hafifletmeye yardımcı olabilir.Düzenli aktiviteler için gece ve gündüz giyebilirsiniz.

Özellikler:

Malzeme: pamuk TAMAM bez naylon

Stil: çift parmak

Renk: Siyah

Boyutu: çift parmak (M / L)

Ambalaj Listesi:

1 * parmak ateli

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uygulanabilir İnsanlar: Çocuklar
  • Damla Nakliye: Destek
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz