• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Uygun Esnek Canlı Yayın telefon tripodu Montaj Adaptörü Video Kayıt Kaymaz Evrensel Kilitleme Düğmesi Dayanıklı Taşınabilir
₺93.61 ₺133.81

Uygun Esnek Canlı Yayın telefon tripodu Montaj Adaptörü Video Kayıt Kaymaz Evrensel Kilitleme Düğmesi Dayanıklı Taşınabilir

  • (0 Reytingler)

Tanım:

【Güvenli Akıllı Telefon Montajı】 Tripod yuvası güvenli ve istikrarlı bir platform sağlar, bu, telefonun video kaydı veya canlı akış sırasında yerinde tutulmasını sağlayarak kazara düşme veya kayma riskini azaltır.

【Esnek ve Kullanışlı】 Hem dikey hem de yatay çekim için akıllı telefonlarının yönünü kolayca ayarlar.Bu esneklik, fotoğraf veya video çekerken yaratıcı özgürlüğe ve optimum konumlandırmaya olanak tanır.

【Evrensel uyumluluk】 Telefon tripodu montaj adaptörümüz, çeşitli model ve boyutlarla uyumluluk sağlayan çok çeşitli akıllı telefonları güvenli bir şekilde tutacak şekilde tasarlanmıştır.

【Dayanıklı Malzeme】 Kaliteli plastikten üretilen bahçe bitkisi destek klipsleri dayanıklıdır ve dış ortam koşullarında uzun süreli kullanım için uygun dış ortam koşullarına dayanabilir.

【Geniş uygulamalar】 Çok yönlü telefon tripodu montaj adaptörü, fotoğrafçılık, videografi, vlog, canlı akış ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalar için uygundur.

Belirleme:

Malzeme: ABS

Renk: siyah

Boyut (yaklaşık.): (L x W)11x7 cm/ 4. 33x2. 76 inç

ayarlanabilir aralığı:6-8 cm / 2.36-3.15 inç

Paket içeriği:

1 ADET x telefon tripodu Montaj adaptörü

Not:

1.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm farklılıklara izin verin.

Not: Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark,resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz, ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2 Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1) DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

DHL UPS TNT FEDEX 3-7 gün sürer, EMS 8-12 gün sürer.Sonrası hava posta 2-8 hafta gerekir.Ama hepsi teslim edilen ülkeye bağlı.

2) SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

1) Alıcının erken onay derece ürün aldıktan sonra takdir edilecektir.

2) Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürün ve hizmetimizden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz.

3) Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Teknik Özellikler

  • Marka Adı: Woopower'ın
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Şarj cihazı: No
  • Model Numarası: hiçbiri
  • Özellikler: Özellik Yok
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz