• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Omurga duruş düzeltici Ayarlanabilir sırt postür düzeltici Etkili Sırt düzeltici Dayanıklı Duruş Parantez Kadın Erkek
₺169.72 ₺339.64

Omurga duruş düzeltici Ayarlanabilir sırt postür düzeltici Etkili Sırt düzeltici Dayanıklı Duruş Parantez Kadın Erkek

  • (0 Reytingler)

Ezata Dikişsiz Duruş Düzeltici, kadınların duruş alışkanlıklarını güvenle geliştirmelerine, göğüsleri etkili bir şekilde toplamalarına ve kol ve sırt sarkmalarını azaltmalarına yardımcı olur.Ekstra konfor ile gelecekteki sarkmaları önlerken sizi daha güvende tutar.

Belirleme:

Boyut: S / M / L / XL

Kumaş: %90 % polyester, %10 % spandex

Renk: siyah, pembe, mavi, ten rengi

Ağırlık: 130G

Paket listesi:

Geri postür düzeltici * 1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sırt Yumuşatma: Ezata Dikişsiz Duruş düzeltici, daha pürüzsüz, daha sıkı ve daha şık bir duruş için güçlü sıkıştırma sağlar. back.It sarkma ve çarpmaları azaltır ve duruşunuzu daha güvenli ve zarif bir görünüm için dönüştürürken kollarınızı da destekler.

2.Duruş İyileştirme: Ezata Dikişsiz Duruş Düzeltici ile duruşunuzu ve özgüveninizi yükseltin.Omuz çekme tasarımı ve üst kolların sıkıca sıkıştırılması, iyi duruşu korumanızı sağlayarak daha çekici ve kendinden emin görünmenizi sağlar.

3.Göğüs Büyütme: Ezata Dikişsiz Duruş düzeltici, göğüs germe ile göğsünüzü kaldırırken duruşunuzu iyileştirmeye yardımcı olur design.It sarkmayı önler ve göğüsleri etkili bir şekilde toplayarak üzerlerine baskı yapılmasını önler.Bugün daha iyi bir duruşla güven elde edin.

4.İdeal Konfor: Ezata Dikişsiz Duruş Düzeltici ile mükemmel bir duruş elde edin.Pürüzsüz, yumuşak, yüksek elastik malzemeden yapılmış bu duruş düzeltici, gelişmiş konfor ve nefes alabilirlik sağlar.Sıkı kesim ve dikişsiz kesim ile her kıyafetin altında görünmez kalır.

5.Geniş Kullanım Alanları: Ezata Dikişsiz Duruş düzeltici, her yaştan, bedenden ve yaşam tarzından kadınlar için uygundur.Öğrenci, işçi, anne veya fitness tutkunu olun, bu duruş düzelticiyi herhangi bir kıyafetin altına kolayca takabilir ve zarif figürünüzü gösterebilirsiniz.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz