• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Ayak bileği Brace Ortak Koruyucu Ayak Burkulma Koruma Kelepçeleri Ortez Ayak Bileği Brace
₺77.79 ₺155.58

Ayak bileği Brace Ortak Koruyucu Ayak Burkulma Koruma Kelepçeleri Ortez Ayak Bileği Brace

  • (0 Reytingler)

Özellikler:

1. Ayak bileği desteği, egzersiz ve çeşitli durumlar: hafif ve orta şiddette ayak yaralanmaları, kırıklar, tendinit, kronik ayak bileği instabilitesi ve diğer durumların ağrı, şişme, instabilite ve ayak bileği rahatsızlığına neden olması önerilir.Bu koruyucu sırasında yaralanmaları önlemek için iyi destek sağlar exercise.It ayrıca günlük spor aktiviteleri sırasında ayak bileğini stabilize etmek için mükemmel bir seçimdir.

2. Önemli konfor ve hareket özgürlüğü: Dizlikler sert ve sağlam bir dış kabukla donatılmıştır ve çıkarılabilir astar, ayak bileğini serin ve konforlu hale getirmek için aşınmaya dayanıklı, yumuşak ve nefes alabilen, nem emici elastik kumaştan yapılmıştır.Braketin tasarımı, konfor ve stabiliteyi dikkate alırken önemli hareket özgürlüğünü kolaylaştırır.

3. Çok fonksiyonlu ultra ince tasarım: ultra ince tasarım, ayakkabıların çoğunu içeride giyebilirsiniz.Hem sol hem de sağ ayak bileklerini kullanın.

4. Yenilikçi özellikler ve etkiler: Anatomik prensiplere göre tasarlanmış, ayak bileği dönüşünü azaltan ve içe / dışa doğru önleyen iki sert dış kabuk desteği ile donatılmıştır.Yumuşak, nefes alabilen çıkarılabilir astar, daha rahat bir kullanım deneyimi ve daha eşit bir etki sağlar.Özelleştirilebilir iki yumuşak ve ayarlanabilir naylon toka askısı.

5. Anında Yatıştırıcı Cilt, Rahatlık ve Yaralanma Önleme: Ayak bileği desteği, anında yatıştırıcı cilt, aktifken yaralanan bir ayak bileği, rahat ve sabit bir pozisyon sağlar ve sürekli desteğe izin verir.Güven sağlayın ve egzersiz yaparken atların dengelenmesini ve günlük aktivitelerin önlenmesini önleyin

Sevkiyat

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Siparişinizi ödeme tarihinden itibaren 30 gün sonra almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Teslim Süresi:

İade ve geri ödeme

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.usakotoekspertiz.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

4. Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

Garanti

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.ÖĞELERİ tamir ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ

SÜRESİ DOLMUŞ GARANTİ.

www.usakotoekspertiz.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Geri bildirim

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

Teknik Özellikler

  • Yaş: 13'ün üstünde
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Kompozit Kumaş
  • Model Numarası: /
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz