• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Dolma kalem Geri Çekilebilir Ekstra İnce Ucu Mürekkep Kalem Yazma İçin Süper Yumuşak kaymaz Kavrama Tükenmez Kalem Yazma Boyama Okul
₺14.14 ₺20.10

Dolma kalem Geri Çekilebilir Ekstra İnce Ucu Mürekkep Kalem Yazma İçin Süper Yumuşak kaymaz Kavrama Tükenmez Kalem Yazma Boyama Okul

  • (0 Reytingler)

Tanım:

Geri çekilebilir dolma kalem yazmak için pürüzsüzdür, pürüzsüz ve sürekli mürekkebi vardır, uç uzun süreli kullanım için uygun 0.38 mm noktadan oluşur.

Özellikler:

1. Hediye vermek için harika.

2. Ceplere ve kalem kutularına sığacak kadar geri çekilebilir, küçük ve hafiftir.

3. Yumuşak ve rahat bir tutuşa ve hassas bir uca sahiptirler.

Özellikler:

Malzeme: abs

Uzunluk: yaklaşık 16 cm / 6.30 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Geri Çekilebilir dolma kalem

Daha fazla ürün detayına bakın

1.[Kullanım Kolaylığı ] Geri çekilebilir dolma kalem uzun süreli kullanım için uygundur, pürüzsüz ve sürekli mürekkebi vardır, uç yazmak için pürüzsüz 0.38 mm noktadan oluşur.

2.[Çocuklar için Mükemmel Hediyeler ] Hediye vermek için harika, Dolma Kalemler arkadaşlarınız, aileniz, öğrencileriniz ve öğretmenleriniz için harika hediyelerdir, çok hassas ve çekici kılıflara sahip beş farklı sevimli kedi süslemesine sahiptirler.Güzel hediye paketlerinde gelirler.

3.[Uygun Taşıma ] Geri Çekilebilir Pres Kaleminin taşınması kolaydır, geri çekilebilir, küçük ve ceplere ve kalem kutularına sığacak kadar hafiftir, tutması ve kullanması kolaydır ve farklı amaçlar için uygundur.

4.[Hızlı Kuru Tasarım ] Çabuk bulaşmayan ve kurumayan solmaya karşı dayanıklı mürekkepleri vardır, Pres Dolma Kalem hızlı kuru mürekkeple tasarlanmıştır ve temizlenmesi kolaydır.

5.[Yeniden Kullanıma Uygun ] Günlük kullanım için uygun, Geri çekilebilir Kalemler sağlam ABS'den yapılmıştır, yumuşak ve rahat bir tutuşa ve hassas bir uca sahiptir, bu da uzun süre yazmayı kolaylaştırır.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz