• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
AB Tak 110-250V Kamyon Motosiklet Araba pil şarj cihazı Akıllı Darbe Onarım pil şarj cihazı 12V / 24V
₺986.52 ₺1 730.74

AB Tak 110-250V Kamyon Motosiklet Araba pil şarj cihazı Akıllı Darbe Onarım pil şarj cihazı 12V / 24V

  • (0 Reytingler)

Dropshipping ve Toptan Satış desteği.

Çoklu korumalar:

Aşırı ısınma koruması: Sıcaklığı 105℃ 'nin üzerindeyken şarj cihazı koruyucu amaçlı akım çıkışı olmadan otomatik olarak kapanır ve sıcaklık yaklaşık 80℃' nin altına düştüğünde veya güç kaynağı 10 dakika kapatıldığında şarj işlemine devam edilebilir.

Kısa devre koruması: Yanlışlıkla kısa devre olması durumunda, şarj cihazı akım çıkışı olmadan otomatik olarak kapanır ve alarm için bip sesi çıkarır.Doğru bağlandıktan sonra şarj işlemine devam edilecektir.

Ters bağlantı koruması: Şarj cihazının ve pilin pozitif kutupları ve negatif kutupları doğru şekilde bağlanmadığında, şarj cihazı akım çıkışı olmadan otomatik olarak kapanır ve alarm için bip sesi çıkarır.Doğru bağlandıktan sonra şarj işlemine devam edilecektir.

Düşük voltaj koruması: Tek hücre voltajı 1.5 V'nin altında olduğunda, şarj cihazı başlatılamaz ve alarm için bip sesi çıkarılamaz.Bu mekanizma, akü ile şarj cihazı arasındaki voltaj tutarsızlığından kaynaklanan olası hasarları önlemek içindir.

Giriş Voltajı: 110-250V

Çıkış gerilimi: 12 V/24 V

Akım:12 V için 15A tepe, 24 V için 18A tepe

Uygun kapasite: 30-200AH

Güç:600 W

Frekans: 50-60HZ

Çıkış tel uzunluğu: 65 cm

Giriş tel uzunluğu: 125 cm

Boyut: 68x34x49cm

Brüt ağırlık: 1.9 kg

Uygulama: en uygun for30 - 200AH kurşun asit piller(ıslak ve kuru dahil)

Şarj işlemi

Adım 1, Pilin nominal voltajının şarj cihazının çıkış voltajına uygun olduğundan emin olun ve emin olun.

Adım 2, Şarj cihazını ve pili doğru şekilde bağlayın.

Adım 3, Şebeke besleme voltajının şarj cihazının giriş voltajına uygun olduğundan emin olun ve inceleyin.

Adım 4, Şebeke kaynağını ve pili bağlayın, şarj ederken göstergenin açık olup olmadığını ve soğutma fanının çalışıp çalışmadığını görmek için izleyin.

Adım 5, şarj cihazı çalışmayı reddederse, şebeke beslemesini hemen kapatın ve şebeke beslemesi, akü ve şarj cihazı arasındaki tüm bağlantı kablolarını kontrol edin.

Fiş tipi: AB Tak, Endonezya, Almanya, Fransa, ispanya, italya ve benzeri için geçerlidir.

Renk: kırmızı

Malzeme: metal

Paket içeriği:

1 * Pil şarj cihazı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

hakkımızda

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

Ödeme hakkında

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.usakotoekspertiz.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Gönderiler Hakkında

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.usakotoekspertiz.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

Satış Sonrası Servis hakkında

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Geri Bildirim Hakkında

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz