• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
1 Adet Ağır Vantuz Duş Kanca Banyo Emme Kanca Yeniden Kullanılabilir, Su Geçirmez Kanca
₺29.40 ₺36.29

1 Adet Ağır Vantuz Duş Kanca Banyo Emme Kanca Yeniden Kullanılabilir, Su Geçirmez Kanca

  • (0 Reytingler)

GÜÇLÜ ve dayanıklı: Daha iyi emiş gücü için yüksek kaliteli plastikten üretilen duş kancalarımız ahtapot biyonik prensibine göre tasarlanmıştır.Güçlü emiş, uzun süreli kullanım ve dayanıklılık sağlamaya uyum sağlayabilir.

Kurulumu ve çıkarılması kolay: Duş kancalarımız basit bir saniyelik kurulum özelliği ile birlikte gelir.Pürüzsüz, gözeneksiz yüzeyi temizleyin, filmi vantuzdan çıkarın, emme duşu kancasını duvara yerleştirin ve havayı çıkarmak için düğmeye basın.Duvarlarınıza herhangi bir zarar vermeden kolayca çıkarılabilirler, bu da onları kiralık dairelerde veya kiralamalarda kullanım için mükemmel hale getirir.

POZİSYON AYARLANABİLİR ve tekrar kullanılabilir: Duş kancalarımızın benzersiz bir özelliği, pozisyon ayarlanabilir olmalarıdır.Kanca istenmeyen bir açıyla takılıysa, onu tercih ettiğiniz konuma döndürmeniz yeterlidir.Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilirler; Yapışkan yeteneğini yeniden kazanmak için vantuzu yıkayıp fönle kurutun.

GENİŞ uygulama ile ÇOK YÖNLÜ: Bu kancalar, cam, ayna, fayans, mermer ve paslanmaz çelik dahil olmak üzere pürüzsüz, gözeneksiz yüzeyler için mükemmeldir.Boyalı duvarlar, lateks boya, eski seramik karolar, çimento duvarlar veya diğer nefes alabilen malzemeler için uygun olmadığı düşünülür.Kurulumdan önce daima yüzeyin temiz ve kuru olduğundan emin olun.Oturma odanıza, mutfağınıza veya banyonuza giysi, şapka, eşarp, çanta, çelenk, bornoz, havlu ve daha fazlasını asmak için mükemmeldir.

TÜM koşullar için SU GEÇİRMEZ: Duş kancalarımız su geçirmez olduğundan, bunları duş duvarınızda veya diğer nemli yerlerde güvenle kullanabilirsiniz.Ayrıca duvara zarar vermezler, bu da onları kiralık konutlarda veya kiralamalarda yaşayanlar için mükemmel kılar.

Renk: siyah

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 x kanca

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Teknik Özellikler

  • Malzeme: Plastik
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz