• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Anti-Hırsızlık Bisiklet Kilidi 4 Haneli Kod Kombinasyonu Kablo Bisiklet Güvenlik Kilidi Ekipmanları MTB Bisiklet Kilidi
₺81.88 ₺136.60

Anti-Hırsızlık Bisiklet Kilidi 4 Haneli Kod Kombinasyonu Kablo Bisiklet Güvenlik Kilidi Ekipmanları MTB Bisiklet Kilidi

  • (0 Reytingler)

Eşyalarınızı Kablo Kilidimizle sabitleyin.4 Basamaklı kombinasyon özelleştirilebilir koruma sağlarken, gerilebilir yüksek kaliteli malzemesi her bavul için uygundur.Kablo Kilidimizle değerli eşyalarınızı güvende, kolayca takılabilir ve taşınabilir tutun.

Belirleme:

Ürün adı: Kablo Kilidi

Ürün malzeme: Çinko Alaşım

Ürün boyutu: 6.9×2.9 (cm) / 2.72x1.14 inç

Ürün halat uzunluğu: 90 (cm) / 35.43 inç

Ürün ağırlığı: 60g

Renk: Gümüş / Mavi / Şampanya Altın / Yeşil / Siyah

Ürün Listesi:

1 x Kablo Kilidi

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Modernize edilmiş 4 haneli Şifre: 4 haneli şifre tasarımı ile ücretsiz bir kombinasyon ayarlayabilir ve kablonuzu herhangi bir şifre olmadan kilitleyebilirsiniz. keys.No artık anahtarlarınızı kaybetme veya unutma konusunda endişelenmenize gerek yok.

2.Kullanışlı Kayış Tasarımı: Kayış tasarımı ve geri çekilebilir kablosu ile bu Kablo Kilidi farklı şekillere kolayca uyum sağlayabilir ve sizes.It ayrıca taşıması kolaydır, bu da onu dış mekan kullanımı ve seyahat için uygun bir seçim haline getirir.

3.Mükemmel Kalite Güvenlik: Sağlam bir çinko alaşımlı gövdeye ve paslanmaz çelik iç bileşenlere sahip Kablo Kilidimiz güvenilir koruma sağlar.Elektrolize demir U şeklindeki bağlantı parçaları, gücünü ve dayanıklılığını artırır.

4.Kolay Kurulum: Kablo Kilidimizi herhangi bir alet kullanmadan delikten zahmetsizce takın ve eşyalarınız için uygun korumanın keyfini çıkarın.Kilit kolayca monte edilebilir.

5.Yaygın olarak Kullanılan: Bu Kablo Kilidini kullanarak kişisel eşyalarınızı kolayca sabitleyin.Esnek çelik teli, sırt çantalarını, fermuarları, valizleri ve dizüstü bilgisayar çantalarını korumak için yaygın olarak kullanılmasını sağlayan çeşitli şekil ve boyutlara uyar.Çok yönlü ve üstün korumanın keyfini çıkarın.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz