• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Hidrolik Pompa Parçaları Sauer Danfoss 90R250 90L250 Pistonlu Pompa Tamir Takımları
₺21 260.24

Hidrolik Pompa Parçaları Sauer Danfoss 90R250 90L250 Pistonlu Pompa Tamir Takımları

  • (0 Reytingler)

Lütfen notlar, bu bağlantı sadece 90R250 90L250 Sauer Danfoss Pompa Rebuild için aşağıdaki Parçaları içerir: 1.Pistonlar×9 adet. 2.Silindir Bloğu×1 adet. 3.Valf Plakası RH×1 adet. 4.Tutucu×1 adet.

Diğer parçalarla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin!

Firmamız ekskavatör hidrolik pompasının yeniden üretimi veya onarımı için farklı hidrolik pompa parçaları tedarik etmektedir.Ürettiğimiz tüm parçalar,kalite veya boyutlar ne olursa olsun Caterpillar,Rexroth, Kawasaki gibi orijinal OEM parçalarla tamamen değiştirilebilir.Ürünlerimizi seçerseniz, ekskavatör ana pompa bakımı ile ilgili maliyetinizi düşüreceksiniz.

Hidrolik pompa parçalarımızın hammaddeden işlemeye ,özellikle ısıl işleme kadar kalitesine her zaman daha fazla önem veriyoruz.Kararlı sıcaklık ve yeterli ısıl işlem süresi, atölyedeki personelimiz tarafından sıkı bir şekilde kontrol edilir.HAKKIMIZDA TİMEWAY ENTERPRİSE LİMİTED, tüm pistonlu pompalar ve motorlar, pistonlu pompa ve motor parçaları, kanatlı pompa, kanatlı pompa kartuşu, dişli pompalar ve motorlar, dişli pompa / motor parçaları, mikser redüktörü, redüktör bağlantı parçaları dahil olmak üzere hidrolik makine ürün tasarımı, geliştirme, uzman şirketlerin satışı, ürünleri ile uğraşmaktadır, hidrolik valfler ve pek çok alan.Ürünler ekskavatörler, döşeme makineleri, enjeksiyon kalıplama makineleri, silindirler, beton pompası kamyonu, beton mikserleri, presler, vinç makineleri, seramik makineleri, çelik, makineler, ilaç makineleri, gemi yapımı, makineler, madencilik ve metalurji makineleri gibi hidrolik ekipmanlar için uygundur ......GERİBİLDİRİM Sevgili alıcılar, paketlerimizi aldıktan sonra lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim verin.Desteğiniz için teşekkür ederiz, teşekkürler.5 Yıldızlı olumlu Geribildirim nasıl bırakılır-1. Lütfen bize 5-5 yıldızlı olumlu geribildirim nasıl bırakılır-yıldız olumlu geribildirim. 2.Üç ayrıntılı geri bildirim için 5 yıldızlı olumlu geribildirim seçin. 3. Eğer ürünlerimizden memnun değilseniz, öncelikle bizimle irtibata geçiniz.Personelimiz sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacaktır.

Teknik Özellikler

  • ağırlık: 10
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: ZAMAN DİLİMİ
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz