• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Varis çorabı Nöropati İçin 3 Çift Toeless varis çorabı Erkekler Nefes Yatıştırıcı Atletik Çorap İnce Koşu Çorapları
₺205.08 ₺410.35

Varis çorabı Nöropati İçin 3 Çift Toeless varis çorabı Erkekler Nefes Yatıştırıcı Atletik Çorap İnce Koşu Çorapları

  • (0 Reytingler)

Bu ayak nöropati çoraplarıyla ayak bileği şişmesinin neden olduğu ayak rahatsızlığını ve daha fazlasını hafifletin.Hafif, nefes alabilen ve ince tasarım onları çalışmak, egzersiz yapmak, yürümek, uyumak, rahatlamak ve daha fazlası için mükemmel hale getirirken, gerçek dereceli sıkıştırma mukavemeti büyük rahatlık sağlar.Bunlar, ayak rahatsızlığından muzdarip herkes için harika bir sağlık hediyesi olur.

Belirleme:

Malzeme: naylon, polyester ve spandex

Boyutlar: Ayrıntılı boyut tablosuna bakın

Stil: resimde gösterildiği gibi

Paket listesi:

Nöropati Çorapları * 3 çift

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Hızlı Etkili Rahatlama: Yeni Acil Rahatlama Nöropati çoraplarımız, ayak bileği şişmesi, topuk dikeni veya plantar fasya gibi durumların neden olduğu ayak rahatsızlığı için anında rahatlama sağlar.Sağlığı iyileştirir, başkalarını ve rahatsızlığı azaltır, hemen rahatlık sağlarlar.

2.Rahat Destek: Ayaklarınıza iyi destek sağlayan nöropati çoraplarımızla çorap oyununuzu yükseltin.Gerçek dereceli sıkıştırma mukavemeti ile üretilmiştir, cildinize rahatça otururken rahat sıkıştırma sağlarlar.

3.Güvenli Malzeme: Dayanıklı naylon, polyester ve spandeksden yapılmış nöropati çoraplarımızla gün boyu hafif ve nefes alabilen bir konfor yaşayacaksınız.Esnek malzeme tahriş olmamasını sağlar ve onları giydiğinizi bile hatırlamazsınız.

4.Uygun Uygulama: Nöropati çoraplarımız, rahatınız için ayakkabılı veya ayakkabısız kullanım için tasarlanmıştır.İş, egzersiz, yürüyüş, uyku, rahatlama ve daha fazlası sırasında rahatlık ve destek yaşayın.Her durum ve mevsim için mükemmel olan bu çoraplar, ayak rahatsızlığından kurtulmak isteyenler için olmazsa olmaz bir seçimdir.

5.Harika Hediye: Sevdiklerinize nöropati çoraplarımızla ayakta durmanın ve egzersiz yapmanın neden olduğu ayak rahatsızlığını ve rahatsızlığı gidermelerine yardımcı olun.Bu sağlık hediyeleri, iyileştirilmiş sağlık ve kabarcıkların önlenmesini sağlayarak onları ayakları üzerinde çalışanlar için ideal bir seçim haline getirir.Bu pratik ve düşünceli çorapları, ilginizi göstermek için akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza gönderin.

Teknik Özellikler

  • Yaş: 13'ün üstünde
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz