• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Punk Tarzı Aşk Çan Kolye Motosiklet Titanyum Çelik Motosiklet Sürme Muska Kolye Kaya Parti Aksesuarları
₺104.40 ₺149.07

Punk Tarzı Aşk Çan Kolye Motosiklet Titanyum Çelik Motosiklet Sürme Muska Kolye Kaya Parti Aksesuarları

  • (0 Reytingler)

Motosikletler için koruyucu zil ile güvenle sürün ve kötü şansı ortadan kaldırın!Bu güçlü zil, yolda en iyi yol arkadaşı olarak hareket ederken dikkatli sürmeyi hatırlatır.Kocanız, eşiniz, anneniz, babanız, kardeşleriniz ve yeğeniniz için bir hediye olarak mükemmeldir.

Belirleme:

Öğe Türü: Motosiklet Çan

Durum: %100 % yepyeni ve yüksek kaliteli

Malzeme: yüksek kaliteli metal

Stil: çan

Ambalaj: Ayrı ayrı paketlenmiş

Hediye veren nesne: erkek (kadın) arkadaşlar

Stil: Punk, Hip Hop, Moda, Pop, Basit, Bisiklet

Uygulanabilir hediye veren durumlar: seyahat hediyelik eşya, doğum günü hediyeleri

Klasik ve modaya uygun, hayatınızı süsleyen motosiklet ve bisiklet zili aksesuarları için ilk tercih!

Paket Listesi:

Motosiklet çan*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Şansı Artırın: Kötü şansı ortadan kaldıran ve mekanik sorunlara neden olan kötü ruhları uzaklaştıran bu motosiklet zili ile yoldayken kaderinizin kontrolünü elinize alın.Biniciye sadece iyi şanslar getirmekle kalmaz, aynı zamanda hediye olarak verilebilecek bir şans tılsımı olarak da ikiye katlanır.

2.Gevrek Çan: Motosiklet zilimiz sadece bir güvenlik hatırlatıcısı değil, yolculuk boyunca size eşlik edecek bir sürüş arkadaşıdır.Net ve yüksek sesli zil sesi, dikkatli sürmeniz veya eşinizin yanınızda olması gerektiğinde sizi bilgilendirecektir.Bu zil unutulmaz ve keyifli bir sürüş sağlar.

3.Yaygın Kullanım: Bu motosiklet zili kocanız, eşiniz, anneniz, babanız, kardeşleriniz veya nephew.It motosikletler, bisikletler, elektrikli araçlar ve daha fazlası için uygundur.

4.Harika Ortak: Motosiklet zilimizle kendinden emin bir sürüş sağlayın.Eşsiz araba şekli açma zili net ve hoş bir ses çıkarır.Bisikletinize asın veya anahtarlık olarak kullanın - saklaması kolaydır.Vitesinize mükemmel bir katkı, yolda güvenilir ortağınız.

5.Yüksek kaliteli Malzeme: Bu motosiklet zili, aşınmaya dayanıklı ve kullanımı kolay olmayan titanyum çelik malzemeden yapılmıştır. fade.It tasarım konseptini hızlı bir şekilde iletebilen ve güvenliğini güçlü bir şekilde koruyabilen daha üç boyutlu bir şekle sahiptir. riders.It uzun süreli sürüş için de uygundur.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz