• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
2X Manyetik Kuru silinebilir kalemlik, Kalem Ve Silgi Tutucu Beyaz Tahta, Manyetik Kalem Kupası Depolama Organizatör
₺211.97 ₺347.64

2X Manyetik Kuru silinebilir kalemlik, Kalem Ve Silgi Tutucu Beyaz Tahta, Manyetik Kalem Kupası Depolama Organizatör

  • (0 Reytingler)

2X Manyetik Kuru silinebilir kalemlik, Kalem Ve Silgi Tutucu Beyaz Tahta, Manyetik Kalem Kupası Depolama Organizatör

Güçlü Mıknatıslar: Kaymadan ve düşmeden metal yüzeye güvenli bir şekilde takılır.Yerden tasarruf edin, düzenli kalın. (Not: Pakete sadece tutucu, kalem ve silgi dahil değildir.)

Ayarlanabilir Bölücü: Bölmenin boyutunu değiştirmek için çıkarılabilir ve farklı yuvalara yerleştirilebilir.Bölücüyü çıkarırsanız 12 standart kuru silme işaretleyicisine uyacak kadar depolama kapasitesi.

Yüksek Kaliteli Malzeme: Manyetik sırtlı ABS malzemeden yapılmış olan bu dayanıklı işaretleyici tutucu, kayıp kalemlerin zahmetine zarif bir şekilde son verirken herhangi bir ofis dekoruna uyar.

Çok yönlü Uygulamalar: Kuru silgi, kurşun kalem, not ve diğer ofis malzemelerini tutun, buzdolabı, beyaz tahta, dolap, dolap, konteyner ve ev, okul veya ofis kullanımı için mükemmel olan diğer manyetik yüzeyler gibi birçok duruma uygulanabilir.

Temizlemesi Kolay: Plastik beyaz tahta manyetik tutucu su geçirmezdir.Suyla durulayın ve bir tutam beyaz tahta işaretleyici temizleyici kullanarak başıboş izleri temizleyin. (Not: Cam levha ve metalden olmayan diğer yüzeyler için uygun değildir.)

Okulda veya işte

Dayanıklı ve temizlenmesi kolay bu işaretleyici tutucular, okulda veya işte organize ve dağınıklıktan arınmış bir çalışma alanı için gereklidir.

Mutfakta

Güçlü manyetik sırt, bu tutucuları en yoğun mutfak veya restoran için mükemmel kılar.Yapışkan notları ve işaretleyicileri kolayca erişilebilir ancak yoldan uzak tutun.

Çamaşır odasında

Kolaylık ve erişilebilirlik, bu sahipleri herhangi bir yoğun odanın önemli bir parçası haline getirir.Gerekli şeyleri ihtiyacınız olan yerde saklayın.

Özellikler:

renk: Beyaz

malzeme: plastik

Boyutu: 12. 5x12x4 CM

Paket içeriği:

2 x Manyetik İşaretleyici Tutucu

lütfen aklınızda bulundurun:

Sadece resimlerde yer alan tutucu, aksesuarlar (kalemler, işaretleyiciler, silgi) pakete dahil değildir.

Cam levha ve metalden olmayan diğer yüzeyler için uygun değildir.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz