• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
2X DIY Wifi Akıllı ışık anahtarı 4 Gang 1/2 Yollu Modülü Akıllı Yaşam/Tuya App Kablosuz Uzaktan Kumanda Alexa Ev İle Çalışmak
₺577.10 ₺901.85

2X DIY Wifi Akıllı ışık anahtarı 4 Gang 1/2 Yollu Modülü Akıllı Yaşam/Tuya App Kablosuz Uzaktan Kumanda Alexa Ev İle Çalışmak

  • (0 Reytingler)

1.Akıllı Wi-Fi 4 Gang modülü, ingiltere ve AB duvar anahtar kutularına uyacak 4 anahtar için mini tasarımla birlikte gelir; kompakt boyut, ev dekorunuzda herhangi bir değişiklik yapmadan kolay bir uyum sağlar; uyumlu ürünleri saniyeler içinde akıllı olanlara dönüştürür; geleneksel anahtarın parazitsiz bağımsız çalışmasına izin verir; rocker ve diğer cihazlar için uygundur. her ikisini de sıfırla.

2.4-özel talep karşılama ve yeni güncelleme olarak desteklenen çete anahtarları; 1 yollu veya 2 yollu devre olarak kullanılabilir (2 anahtar 1 ışığı kontrol eder); sadece 2 anahtardan 1'ine bağlanın ve bağlı cihazı akıllı bir cihaza dönüştürün (2 yollu devre için);Çoklu kontrol birliği, başka bir akıllı kontrol için Akıllı Yaşam Uygulamasındaki herhangi bir Çete düğmesini WiFi akıllı anahtarınızla ilişkilendirmek olarak öne çıkar.

3.Eller serbest ses ve kablosuz uzaktan kumandaya izin verir; Alexa Echo ve Google Home ile uyumlu;evden uzaktayken bile nerede olursanız olun dört cihazınızı akıllı telefonunuzla uzaktan kontrol edin; Akıllı Yaşam Tuya Uygulamasında desteklenen son durumu açma/kapama/hatırlama ile hafıza fonksiyonu.

4.Zamanlayıcılar, programlar ve geri sayım (1/5/30 dakika, 1 saat vb.) İle bağlı cihazların tam kontrolünü elinize alın.) uygulama ile; daha fazla rahatlık için kontrolü aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın.

5.Ayrı bir hub olmadan Akıllı Yaşam/Tuya uygulaması aracılığıyla akıllı telefonunuzla kontrol edin; Cihazı WiFi ve Bluetooth bağlantılı olarak eklemek için çok daha kolay bir eşleştirme modu;

Özellikler:

Kablosuz protokol: Wi-Fi 2.4 GHz

Çalışma sıcaklığı.: -10 Celsius - +40 Celsius

Dava temp.Tc: + 80 Santigrat (Maks.)

Çalışma aralığı: ≤ 200 m

IP değerlendirme IP20

Gerilim: 90-250V AC 50 / 60Hz

Maksimum akım :Toplam 10A

Renk: Beyaz

Malzeme: ABS

Boyut: 52 x 47 x 22,5 mm

Paket içeriği:

2 x Akıllı Wi-Fi 4 Gang modülü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Teknik Özellikler

  • Sertifikalandırma: hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz