• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Araba Radyo Anteni Araba Kısa Radyo Anteni AM / FM Radyo Sinyali Araç Kısa Anten Am Fm Otomatik Anten Kısa Araba Anteni Araba
₺161.54 ₺322.89

Araba Radyo Anteni Araba Kısa Radyo Anteni AM / FM Radyo Sinyali Araç Kısa Anten Am Fm Otomatik Anten Kısa Araba Anteni Araba

  • (0 Reytingler)

Sert malzemelerden yapılmış, güvenli bağlantı için bir diş kilitleme işlevi ile donatılmıştır.Daha geniş bir kullanım yelpazesi için fabrika anten alıcınızı değiştirmeniz yeterlidir.Araba kullanmayı seven herkes için mükemmeldir.

Belirleme:

Malzeme: Alaşım

Boyutu: yaklaşık 14.5 cm / 5.7 in

Uygulanabilir: Çoğu model anten modifikasyonu

Ambalaj: OPP torba

Ambalaj Listesi:

Araba Radyo Anteni*1 adet

M5-M8 adaptörleri*1 adet

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güvenilir Malzeme: Araba radyo antenimiz, sert anodize siyah kaplamalı mükemmel, kalın, sağlam alüminyum alaşımdan yapılmıştır.Bu dayanıklı malzeme hava koşullarına dayanıklıdır ve aşırı koşullara dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

2.Hızlı Kurulum: Aracınızın orijinal antenini herhangi bir güçlük çekmeden değiştirin.Aletlere gerek kalmadan anteni ve vidaları zahmetsizce sökün, kurulumu kolaydır.

3.Hırsızlığa Karşı Tasarım: Bu araba radyo anteni, antenin çalınmasını veya çalınmasını önleyen hırsızlık önleyici bir tasarıma sahiptir. damaged.It ayrıca sağlam ve güvenilir bir bağlantı sağlayan sert bir diş kilitleme işlevi ile donatılmıştır.

4.Geniş Uygulanabilirlik: Araba radyo antenimiz dayanıklı, su geçirmez yapıya sahiptir ve hem FM hem de AM sinyallerini verimli bir şekilde güçlendirir.Kamyonet, ağır hizmet tipi ve arazi kamyonları için mükemmel uyum.

5.Harika Hediye: Bu araba radyo anteni, onlara net ve istikrarlı bir radyo sağlayabileceğinden, araba kullanmayı seven insanlar için özellikle uygundur signals.It yolda müzik veya haber dinlemekten hoşlanan aile ve arkadaşlar için de harika bir hediye.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz