• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
4 Paket Kordon Organizatör Aletleri, Kordon Sarıcı mutfak mikseri Kablo Sarma Tel Depolama Eki Siyah
₺65.32 ₺93.42

4 Paket Kordon Organizatör Aletleri, Kordon Sarıcı mutfak mikseri Kablo Sarma Tel Depolama Eki Siyah

  • (0 Reytingler)

4 Paket Kordon Organizatör Aletleri, Kordon Sarıcı mutfak mikseri Kablo Sarma Tel Depolama Eki Siyah

[Kordon Sarıcı iyi Mutfak Yardımcısı]Bu inanılmaz gadget ile mutfağınızı daha düzenli tutun, küçük ev aletleri kablolarınızı sarın, tezgahınız çok daha düzenli olacak, içeride olmadığında o çirkin kordonu çekmenizi sağlar use.It kordonunuzu bir kutuda saklamadan önce sarmak için de uygundur. dolap.

[Cihazlar için Dayanıklı Malzeme Kordon Düzenleyici]Her kordon tutucu, dayanıklı ve kolayca deforme olmayan yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır.Alttaki yapıştırıcı, birçok test için seçilen yüksek kaliteli bir yapıştırıcıdır ve düşmesi kolay değildir.

[Cihaz Kablosu Düzenleyicisinin Kurulumu Kolaydır]Çekirdek kablo sargısı, sağlamlık için yapışkan şerit kullanır connection.To kablo sarma aksesuarını takmadan önce sağlam bir şekilde takıldığından emin olun, ekli cihazın yüzeyini temiz suyla ovalayın ve temizleyin.Kullanmadan önce kuruması için en az 6 saat bekleyin.

[Tidy Wrap Cord Organizer Mükemmel Uyumluluk ve Kullanım] Eski veya yeni mutfak yardım mikseri modelleri, cihazlarımız kordon organizatörü çalışacak ve mutfak yardım mikseri kablolarınızda harikalar yaratacaktır.Kahve makineleri, karıştırıcılar, hava fritözü, ekmek kızartma makinesi, düdüklü tencere, meyve sıkacağı gibi her türlü mutfak ekipmanına da uygulanabilir.

[Cihazlar için Mükemmel Hediye Kablosu Sarıcı]Herhangi bir fırıncının hayatını kolaylaştırmak için düşünceli bir hediye mi arıyorsunuz?Mutfak aletleri için geniş uygulama kordon tutucumuz, mutfak yardım stand mikserinizi eğlenceli, kullanışlı ve kolay bir şekilde organize etmenizi sağlar

boyut: 10x3cm

Malzeme: plastik

renk: Siyah

Paket içeriği:

4 x Kordon Organizatörleri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz