• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Palmiye Koruma Ağırlık Kaldırma Eldivenleri Dayanıklı Gelişmiş Deri Kavrama Palmiye Yarım Parmak Kaymaz Egzersiz Pull-Up Koruma Eldivenleri
₺63.46 ₺127.11

Palmiye Koruma Ağırlık Kaldırma Eldivenleri Dayanıklı Gelişmiş Deri Kavrama Palmiye Yarım Parmak Kaymaz Egzersiz Pull-Up Koruma Eldivenleri

  • (0 Reytingler)

Tanım:

Palm guard ağırlık kaldırma eldivenimiz kokusuz, dayanıklı, ter geçirmez, kullanımı güvenli ve yüksek teknolojili deri malzemeden yapılmıştır. comfortable.It aerobik, vücut geliştirme, halter, fitness eğitimi, vücut ağırlığı eğitimi veya zemin egzersizi için uygundur.

Belirleme:

Malzeme: deri

Ağırlık: yaklaşık 60g

Renk: kahverengi / lacivert / yeşil

Ambalaj Listesi:

Deri ağırlık eğitim eldivenleri*1 çift

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Nasır ve Cilt Çatlaklarını Önleyin: Ergonomik şekilli tasarımın kullanılması nedeniyle ağırlık kaldırma antrenman eldivenimiz el basıncını düşürebilir ve nasır, cilt çatlakları ve kornea oluşumunu önleyebilir.

2.Yüksek Teknolojili Deri Malzeme: Yüksek teknolojili deri malzemeden yapılmış, avuç içi koruyucumuz ağırlık kaldırma eldiveninde hoş olmayan bir ter veya ter yoktur. odors.It kavraması da rahattır.

3.Tek beden Herkese Uyar: Tek beden tüm kadınlara ve erkeklere uyar.Ağırlık kaldırma egzersiz fitness eldivenimiz, ellerinizde mükemmel bir tutuş sağlamak ve teri emmek için dört parmak deliğine sahiptir.

4.Geniş Uygulamalar: Havalandırmalı ağırlık kaldırma egzersiz eldivenimiz yaygın olarak kullanılmaktadır. used.It aerobik, vücut geliştirme, halter, fitness eğitimi, vücut ağırlığı eğitimi veya yer egzersizi gibi tüm popüler kuvvet sporları için uygundur.

5.Büyük Hizmet: Eğer herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, ve biz yakında sizin için çözecektir.Amacımız, müşterilere yüksek kaliteli ürünler ve mükemmel hizmet sunmaktır.

Teknik Özellikler

  • Tip: Ağırlık Kaldırma Eldiveni
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz