• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Duvara Monte Kalem Organizatör Büyük Kapasiteli Tuvalet Masası Depolama Rafı Vanity Organizasyon Kozmetik Saç Klipleri Uzaktan
₺98.26 ₺151.11

Duvara Monte Kalem Organizatör Büyük Kapasiteli Tuvalet Masası Depolama Rafı Vanity Organizasyon Kozmetik Saç Klipleri Uzaktan

  • (0 Reytingler)

Duvara monte kalem düzenleyicimizle masanızı dağınıklıktan uzak tutun.Çift kullanımlı tasarımımız, kalemlerin, kalemlerin ve diğer ofis malzemelerinin kolay düzenlenmesini sağlar.Büyük kapasiteli ve dayanıklı malzemeden ve zarif işçilikten yapılmış, yatak odası, banyo, çalışma odası ve diğer alanlarda kullanım için uygundur occasions.No delik açmanız veya tutkal kullanmanız gerekir, bu da alanınıza sorunsuz bir katkı sağlar.

Özellikler:

Ürün Adı: tarak diş fırçası tutucu

Malzeme: pp

Ürün boyutu: (yaklaşık.)14 * 13.5 * 8 cm/5.51*5.31*3.15 inç

Ürün ağırlığı: yaklaşık 100g

Ambalaj Listesi:

tarak diş fırçası tutucu*1

Not:

1. Monitörün renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, malların bazı resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir, ayni renk geçerli olacaktır!

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çift Kolaylık: Bu tarak diş fırçası tutucusu ayrıca duvara monte edilebilir veya masaüstüne yerleştirilebilir, bu da size uygun çift kullanımlı bir tasarım sunar.

2.Geniş Tasarım: Tarak diş fırçası tutucumuz çeşitli makyaj ve kırtasiye malzemelerini tutabilir, masaüstünüzü ve banyonuzu geniş bir açık tasarımla daha düzenli hale getirir.

3.Estetik ve Kullanışlılık: Bu tarak diş fırçası tutucusu, güzelliğinize katkıda bulunabilecek şık renk ve şekillerde gelir. home.It dayanıklı malzemeden ve zarif işçilikten yapılmıştır, bu da onu hem dayanıklı hem de güzel kılar.

4.Çok Fonksiyonlu Kullanım: Tarak diş fırçası tutucumuzla alanınızı optimize edin.Herhangi bir odada tarak, diş fırçası, makyaj fırçası ve daha fazlasını düzenleyin: Çalışma, ofis veya banyo.Ayrıca kırtasiye ve diğer günlük aksesuarları saklar.

5.Zahmetsiz Montaj: Tarak diş fırçası tutucunuzu delmeden veya tutkal kullanmadan zahmetsizce herhangi bir duvara asın.Bu zaman ve emek tasarrufu sağlayan rafla sorunsuz kurulumun keyfini çıkarın.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz