• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
4 adet Dizüstü Bilgisayarlar İçin Öğrenci Ofisleri Kırtasiye İstikrarlı Döngü Okul Yetişkinler kalemlik Kendinden Yapışkanlı Scrapbooking Elastik Kalem
₺87.28 ₺218.11

4 adet Dizüstü Bilgisayarlar İçin Öğrenci Ofisleri Kırtasiye İstikrarlı Döngü Okul Yetişkinler kalemlik Kendinden Yapışkanlı Scrapbooking Elastik Kalem

  • (0 Reytingler)

Destek CSV / EXCEL Dropshipping

Tanım:

【Kendinden Yapışkanlı Kalemlik】 Kalemlik, bu kalem tutucuları herhangi bir temiz ve pürüzsüz yüzeye kolayca yapıştırmanızı ve sabit tutmanızı sağlayan kendinden yapışkanlı bir işleve sahiptir.

【Elastik Tasarım】 Deri kalem halkası, farklı boyutlardaki kalemlere sıkıca tutturulabilen elastik kayışlarla tasarlanmıştır.Kalemin kaybolmasını önlemek ve ihtiyaçlarınıza göre hayatınızı kolaylaştırmak için kaleminizi düzeltmeyi seçebilirsiniz.

【Premium Malzeme】 Yüzey kalemi halkaları esas olarak bükülmesi veya kırılması kolay olmayan esnek bir doku ile karakterize edilen kaliteli pu deriden yapılmıştır, ayrıca yapışkan alan tutucunun düşmesini önlemek için yeterli viskoziteye sahiptir.

【Ayarlanabilir kalemlik】 Pano kalemliği sizin için uygun bir boyuta sahiptir, yapışkan parça boyutu yaklaşık 6.5x5 cm/2. 56x1. 97 inçtir.Kalemlik güçlü tutma kuvvetine, esnek bir lastik banta, ayarlanabilir daire çapına sahiptir ve elastik halka farklı kalem ve kurşun kalemler için uygundur.

【Geniş Uygulama】 Elastik kalem halkaları geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir.Telefon kılıflarına, kağıt defterlere, not defterlerine yapıştırmak için uygundurlar ve hatta duvarlara yapıştırılabilirler, ayrıca kalemler, kurşun kalemler, kalem uçları veya diğerleri için de uygundurlar.

Belirleme:

Malzeme: pu deri

Renk: siyah, açık yeşil, mavi, pembe

Boyut (yaklaşık.): (L x W)6. 5x5 cm/2. 56x1. 97 inç

Paket içeriği:

4 Adet x Kalem Sahipleri

Not:

1.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm farklılıklara izin verin.

Not:

1.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz, ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.

2.Sizinki ile detay boyutları karşılaştırın, izin lütfen 2-4 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık için giysi, teşekkürler cm tüm ölçüm ve unutmayın 1 cm = 0.39 inç

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2 Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1) DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

DHL UPS TNT FEDEX 3-7 gün sürer, EMS 8-12 gün sürer.Sonrası hava posta 2-8 hafta gerekir.Ama hepsi teslim edilen ülkeye bağlı.

2) SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

1) Alıcının erken onay derece ürün aldıktan sonra takdir edilecektir.

2) Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürün ve hizmetimizden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz.

3) Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Şekil: Kare
  • Malzeme: Deri
  • Tarz: Modern Tarz
  • Marka Adı: Hinmay'ın
  • Tip: Kalem Tutucular
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz