• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Ürkütücü Araba Çıkartmaları Yapışkanlı Palyaço Gülümseme Diş Araba Çıkartmaları Cadılar Bayramı Çıkartmaları Duvarlar İçin Pencere Hood Motosiklet Kaskları Ve Diğer
₺13.96 ₺17.49

Ürkütücü Araba Çıkartmaları Yapışkanlı Palyaço Gülümseme Diş Araba Çıkartmaları Cadılar Bayramı Çıkartmaları Duvarlar İçin Pencere Hood Motosiklet Kaskları Ve Diğer

  • (0 Reytingler)

Korkunç araba çıkartmalarımızla bu tatil sezonunda yolculuğunuza ürkütücü bir dokunuş katın!Güçlü bir yapışkan tasarıma sahip, sürüş sırasında kolayca solmazlar.Aracınıza güçlü bir tatil atmosferi eklemek için kapsamlı tasarımlarımız arasından seçim yapın.Tüm arabalar için mükemmel.

Özellikler:

Ürün adı: Cadılar Bayramı ağız çıkartmalar

Malzeme: pvc

Boyutu: (yaklaşık.)13 * 6 cm / 5.12 * 2.36 inç, (yaklaşık.)17 * 8 cm/6.69 * 3.15 inç (isteğe bağlı)

Stil: sıradan modeller, kan modelleri ile

Uygun için: arabalar, motosikletler, motosiklet kaskları, cam ve diğer yerlerde

Ambalaj Listesi:

Cadılar Bayramı palyaço ağız çıkartmalar * 1 adet

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güçlü Yapışma: Bu kan araba çıkartmaları, gerçekçi ve canlı tasarımlarıyla arabanızı kalabalığın arasından sıyrılacak.Düşmesi kolay olmayan ve boya yüzeyine zarar vermeyen güçlü bir yapışkan tasarımla yapılırlar.

2.Cadılar Bayramı temalı: Klasik Cadılar Bayramı desenleriyle işaretlenmiş bu kanlı araba çıkartmaları, tatil arabası ve ev dekorasyonu için mükemmeldir.Güçlü bir tatil atmosferi katarlar ve arabanızı kalabalığın arasından sıyrılırlar.

3.Uzun ömürlü Renk: Yüksek kaliteli PET malzemeden yapılmış, bu kan araba çıkartmaları uzun süreli kullanımdan sonra bile solması kolay değildir.Ayrıca aşınmaya dayanıklı ve dayanıklıdırlar, arabanıza korkutucu ve gerçekçi bir görünüm kazandırır.

4.Tarzınızı Gösterin: Kanlı araba çıkartmalarımızla bir açıklama yapın!Dört benzersiz tasarımdan oluşan kapsamlı seçeneklerimizle, kişiliğinizi seçtiğiniz kan efekti ve rengiyle sergileyin.

5.Yaygın Olarak Kullanılır: Kan araba çıkartmalarımızla arabaları, duvarları, motosiklet kasklarını ve diğer pürüzsüz yüzeyleri kanlı başyapıtlara dönüştürün.Uygulanması ve çıkarılması kolaydır, her yüzey için çok yönlülük sağlar.

Teknik Özellikler

  • Etiket Yerleştirme: Çatı
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz