• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Su geçirmez Motosiklet Aracı Rulo Çanta Taşınabilir Motor Heybe Yan Alet saklama çantası Çantası Açık Seyahat Tamir Çalışma Alet Çantası
₺817.92

Su geçirmez Motosiklet Aracı Rulo Çanta Taşınabilir Motor Heybe Yan Alet saklama çantası Çantası Açık Seyahat Tamir Çalışma Alet Çantası

  • (0 Reytingler)

Tanım:

motosiklet çantası, yüksek kaliteli 1200D su geçirmez Oxford kumaş malzemeden yapılmıştır, aşınmaya dayanıklı, çizilmeye karşı dayanıklı, rüzgar ve yağmur geçirmez , darbeye dayanıklı ve deforme olması kolay değildir, yağmur suyu penetrasyonunu etkili bir şekilde engelleyebilir, yağmur suyunu iç nesnelerle temastan izole edebilir ve iç kuruluk ve yağmur sağlar.

Belirleme:

Adı: Motosiklet aracı saklama çantası

renk: kırmızı

Modeli: 11-MC-0130

Malzeme: 1200D su geçirmez Oxford kumaş

Açılmadan önce: 25.7*5*13.7 cm/10.11*1.96*5.39 içinde

Açıldıktan sonra: 51.5*25.7 cm/20.27*10.11 in

Ambalaj Listesi:

1 * Depolama kiti

4 * Çıkarılabilir sabitleme çıkartmaları

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı Malzeme: Motosiklet Alet Çantamız, torbanın deformasyonunu, şokunu ve çizilmesini önleyebilen dayanıklı 1200D su geçirmez Oxford kumaş malzemeden yapılmıştır.

2.Uygun Kapasite: Çok Fonksiyonlu bir Binicilik Çantası, hem kişisel eşyalarınızı hem de bazı küçük tamir aletlerinizi saklamak için uygun kapasitedir.Aletin torbada sallanmasını ve sürtünmesini ve aletin aşınmasına neden olmasını önlemek için içinde elastik bir bant sabitleme aleti vardır.

3.Kullanımı kolay: Sabit bir etiket tasarımı ile, Motosiklet için alet saklama Çantamızın kurulumu ve sökülmesi kolaydır, başka aletlere gerek yoktur, çok uygundur.

4.Kuru ve Organize Öğeler: Motosiklet Dış Mekan Asma Çantamız, iç öğelerinizi kuru tutmak için suya dayanıklı bir tasarıma ve iç öğelerinizi düzenli tutmak için çok bölmeli ağ ceplerine sahiptir.

5.Noel Hediyeleri: Noel köşede, taşınabilir ve su geçirmez Motosiklet Koruma Çubukları Çantamız arkadaşlarınız veya akrabalarınız için kullanışlı ve özel bir hediye olabilir.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz