• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Iblis Gülen Yüz Araba Çıkartmaları Arka Cam Çıkartmaları Komik Otomatik Vücut Şekillendirici Dekorasyon Çizikler Su Geçirmez
₺11.17 ₺31.82

Iblis Gülen Yüz Araba Çıkartmaları Arka Cam Çıkartmaları Komik Otomatik Vücut Şekillendirici Dekorasyon Çizikler Su Geçirmez

  • (0 Reytingler)

Şeytan Gülümsemesi Çıkartmamızla eşyalarınıza biraz mizah katın!Sadece komik bir gülümseme şeklinde değil, aynı zamanda çevre dostudur ve basılmaz, yani herhangi bir pislik bırakmadan kolayca çıkarabilirsiniz.Öğelerinizi yükseltin ve bu benzersiz çıkartma ile onları daha ilginç hale getirin!

Belirleme:

Ürün Adı: Canavar Gülümseme Sticker

Malzeme: Vinil

Boyutu:9.5*18 cm/3.74 * 7.09 inç

Renk: siyah, beyaz, kırmızı, pembe, altın, gümüş, renkli ışın

Uygulanabilir: arabalar, motosikletler, motosiklet kaskları, dizüstü bilgisayarlar, buzdolapları vb.

Paket Listesi:

İblis gülen yüz araba sticker1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek dereceli Malzeme: Çevre dostu ve yüksek kaliteli mat malzemeden yapılmış, bu gülümseme yüz araba sticker dayanıklı ve su geçirmezdir solution.No zamanla kalite kaybı uzun ömür sağlar.

2.Göz alıcı Gülümseme Şekli: Komik gülümseme şeklindeki tasarımı ile bu araba çıkartması kafaları döndüreceğinden emin!Büyüleyici derecede yaramaz bir canavarın sırıtışına sahip olan bu hayvan, benzersiz kişiliklerini ve mizah anlayışlarını ifade etmeyi sevenler için mükemmeldir.

3.Yenilenen Estetik: kalıp kesim gülümseme yüz araba çıkartmaları olmadan daha otantik background.No basılı tasarım, araba veya dizüstü bilgisayar gibi herhangi bir yüzeye uygulandığında daha doğal ve güzel görünmelerini sağlar.

4.Kolayca Yeniden Uygulanabilir: Yeni bir çıkartma ister misiniz?Endişeye gerek yok!Gülümseme yüz araba çıkartmamız, arabanıza veya diğer yüzeylere zarar vermeden kolayca çıkarılabilir.Sadece soyun ve saniyeler içinde yeni bir çıkartmayı tekrar uygulayın.

5.Yaygın olarak kullanılan: Bir araba veya motosiklet veya bagaj, dizüstü bilgisayarlar, buzdolapları ve diğer yerlerde olsun, öğelerinizi daha ilginç ve çekici hale getirmek için bu gülümseme yüzü araba etiketini koyabilirsiniz.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz