• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Akordeon dosya düzenleyici Akordeon Klasörleri Dosya Kutusu İçin Dayanıklı Saplı İş Ofis Okul HomeTeal Renkli Cepler İle
₺156.51 ₺313.21

Akordeon dosya düzenleyici Akordeon Klasörleri Dosya Kutusu İçin Dayanıklı Saplı İş Ofis Okul HomeTeal Renkli Cepler İle

  • (0 Reytingler)

Önemli dosyalarınızı bu akordeon düzenleyicide güvende tutun.Gökkuşağı rengi tasarımı, organizasyonu kolaylaştıran eğlenceli bir dokunuş.Dayanıklı malzemenin kırılması veya deforme olması kolay değildir ve kolay açılıp kapanma özelliği kağıtlarınıza erişmeyi kolaylaştırır.Bu güvenilir ve şık ürünle düzenli kalın.

Özellikler:

Ürün Adı: Akordeon dosya düzenleyici

Ürün tahıl yamuk tahıl

Ürün Rengi Siyah

Ürün boyutu: (yaklaşık.)33 * 24 * 4 cm/12.99*9.45*1.57 inç

Ürün özellikleri: A4 kağıt boyutu

Ürün uygulaması: ofis, çalışma

Ürün Listesi:

1 * Akordeon dosya düzenleyici

Notlar:

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Zahmetsiz Dosyalama: Akordeon dosya düzenleyicimizle çalışmanızı modernize edin.Tüm önemli belgeleri saklayacak kadar büyük, yüksek kapasiteli dosyaları verimli bir şekilde kategorize etmeye ve bulmaya yardımcı olur.

2.Uzun Ömürlü PP: Üst düzey PP malzemeden üretilen bu akordeon dosya düzenleyici, belgelerinizi saklamak için güvenilir ve güvenlidir.Deformasyona ve kırılmaya elveda deyin ve kaleminizin sık sık ulaşabileceğinden emin olun.

3.Güzel Renkler: Güzel renkli sayfalar sergileyen bu Akordeon Dosya Düzenleyici, dosyalar arasında arama yaparken o mükemmel görünümü yakalamanızı sağlar.Kolay sınıflandırma ve hızlı erişime yardımcı olmak, mutlak bir hazinedir.

4.Garantili Koruma: Elastik toka tasarımı ile bu akordeon dosya düzenleyicisinin açılması ve kapatılması daha kolaydır, belgelerinizi ve değerli eşyalarınızı güvenli ve düzenli tutar.

5.Esnek Kapasite: Makbuzları, mektupları, kartları, faturaları ve kağıtları işlemek için cepler ve geniş bir kullanım yelpazesi ile bu akordeon dosya düzenleyici, depolama seçeneklerinizi en üst düzeye çıkarmak ve düzenli kalmak için kapasite ve esneklik sağlar.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz