• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Oto Araba Dashboard Dekor Süsler Otomotiv İç Dekorasyon Kristal Taban Kolye Araba Yaratıcı Gerçekçi Güneş Geçirmez Heykelleri
₺169.54 ₺339.08

Oto Araba Dashboard Dekor Süsler Otomotiv İç Dekorasyon Kristal Taban Kolye Araba Yaratıcı Gerçekçi Güneş Geçirmez Heykelleri

  • (0 Reytingler)

Mermi Noktaları:

1. Zarif Görünüm: Kristal bir tabanla süslenmiş ve her stili tamamlayan şık bir çekicilik yayan bu zarif araba gösterge paneli dekoruyla aracınızın içini yükseltin.Yolculuklarınızda iyi şanslar ve olumlu hisler getirmek için güzel tasarımına güvenin.

2. Kusursuz İşçilik: İyi yapılmış ve yüksek sıcaklığa dayanıklı gösterge paneli dekorumuzla aracınızın içini yükseltin.Solmaz ve güneşe dayanıklı özellikleri deformasyonu önler ve uzun süreli parlaklık ve dokuyu korur.Mükemmel bir son dokunuş.

3. Gerçekçi Tasarım: Gerçek bir gülü taklit eden bir tasarıma sahip bu araba gösterge paneli dekoru, mekanınıza canlılık ve sıcaklık katar.Yapraklarının narin dokunuşu ve doğa benzeri görünümü, iç mekanınızı hayat dolu, zarif ve gerçekçi kılar.Doğayı yaklaştırın ve arabanızı bir bahçe gibi hissettirin.

4. Uygun Yerler: Araba gösterge paneli dekorumuz, herhangi bir alana romantizm ve sanatın mükemmel dokunuşunu getiriyor.Bu zarif aksesuar, orta konsollar, masalar, masalar ve hatta yatak odaları için mükemmeldir.İyi malzemelerden hazırlanmış, güzel ve kompakttır, çok fazla yer kaplamadan sofistike ve çekicilik katar.

5. Bol Fonksiyonlar: Çok yönlü gösterge panelimizle aracınızın içini bir sonraki seviyeye taşıyın decor.It aroma difüzörü olarak işlev görür, en sevdiğiniz kokuyu yapraklara eklemeniz yeterlidir.Tam bir rahatlama ve rahatlık yaşayın, bu da onu uzun yolculuklar veya aracınızda hızlı bir mola için mükemmel bir araba dekor aksesuarı haline getirir.

Tanım:

Şık ve zarif tasarımlı gösterge paneli süslemelerimizle arabanıza mükemmel bir dokunuş katın.Solmaya karşı dayanıklı malzemelerden üretilen bu ürün, romantizm ve sanat dokunuşu eklerken alanınızı canlılık ve sıcaklık dolu hale getirecektir.Sürüş veya dinlenme sırasında rahatlık ve rahatlama hissinin tadını çıkarın.

Belirleme:

1. Ürün Adı: Araba Dashboard Dekor

2. Ürün Malzeme: ABS + ahşap

3. Ürün Boyutu: 9 * 10.5 cm / 3.54 * 4.13 in (yaklaşık.)

4. Ürün Ağırlığı: 100g (yaklaşık.)

Ambalaj Listesi:

1 * Araba Dashboard Dekor

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı olabilir, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir hata olabilir.

Teknik Özellikler

  • Ana Malzeme: Odun
  • Ürün Ağırlığı: 100g
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz