• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Spiral Günlük Planlayıcısı Öğrenci Ofis Not Defteri Okul Çalışma Programı Planlayıcısı
₺124.32 ₺258.87

Spiral Günlük Planlayıcısı Öğrenci Ofis Not Defteri Okul Çalışma Programı Planlayıcısı

  • (0 Reytingler)

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

marka yeni ve yüksek kaliteli

100 GÜNLÜK ÇALIŞMA PLANLAYICISI.Bu günlük planlayıcı, iyi bir alışkanlık geliştirmek isteyenler için ideal bir seçimdir.Tarihsiz yönetilen sayfalar, etkili bir şekilde çalışma planlaması ve iş planlaması içindir.Harika program, hayatınızı ve işinizi daha verimli hale getirir.

PROFESYONEL tasarım. 50 Sayfalık çift taraflı basılı sayfalar; Noktalı Not Bloğu; Izgara zaman çizelgesi alanı; Her gün çalışma görevi, yapılacaklar listesi, kontrol listesi ve programlar için sıralı Alan; Doğru tarihi işaretlemeniz için uygun tarihsiz alan; Su geçirmez şeffaf PP kapak; Rahat yazma deneyimi için dikey çevirme.Tüm bu üstün tasarımlar, daha iyi planlamaya odaklanmanızı sağlar.

ÇİFT TELLİ BAĞLAMA, YIRTILABİLİR.Çift bobin bağlama tasarımı, 360 derece çevirme ve kullanımı rahat.Çalışma programı planlayıcısı, yapılacaklar listesi defteri, akademik planlayıcı, iş not defteri, 2'si 1 arada planlayıcı takvimi ve daha fazlası için mükemmeldir.

ÜSTÜN KALİTE.Dolma kalemler, jel kalemler, tükenmez kalemler, daldırma kalemleri ve diğer kalemlerle tüylenme veya kanama olmadan birinci sınıf kalın göz bakım kağıdı kullanır. 5.83 x 8.27 inç, okul çantanız, çantanız için uygun boyut, kompakt ve taşıması kolay.

MÜKEMMEL BİR HEDİYE.Basit ve daha etkili bir planlayıcı programı.Noel, Yeni Yıl, Şükran Günü vb.Öğrenciler, gençler, gezginler, sanatçılar, yazarlar, tasarımcılar, gazeteciler, ofis kadınları ve erkekler için harika bir hediye.ofis, okul, seyahat kullanımı için idealdir.

Özellikler:

Malzeme: Kağıt

Renk: Mavi; Yeşil; Sarı

Sayfa kapasitesi: 50 sayfa / 100 sayfa

Boyutu: Yaklaşık. 14. 8x21 cm / 5. 83x8. 27 inç

Ağırlık: Yaklaşık. 100g

Paket içeriği:

1 Parça Spiral Çalışma Planlayıcısı

Not:

1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz