• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Araba Vücut Çıkartmalar Serin Araba Yarışı Çizgili Çıkartmalar Dekoratif Araba Çıkartmaları Araba Aksesuarları Çıkartmalar SUV Araba Cabrio Araba
₺109.99 ₺157.07

Araba Vücut Çıkartmalar Serin Araba Yarışı Çizgili Çıkartmalar Dekoratif Araba Çıkartmaları Araba Aksesuarları Çıkartmalar SUV Araba Cabrio Araba

  • (0 Reytingler)

Bu yarış çizgileriyle aracınızın görünümünü yükseltin!Aracınızın herhangi bir bölümünü süslemek için mükemmeldir.Solması kolay değil, çıkarılması kolay.Çizikleri veya soyulan boyayı kolaylıkla örtün.Geniş uygulanabilirlik, herhangi bir araba modeline mükemmel uyum sağlar.

Belirleme:

Ürün boyutu:

Uzunluk: yaklaşık 150 cm / 59.06 inç

Genişlik: yaklaşık 9 cm / 3.54 inç

Tipi: araba sticker

Serisi: araba vücut nakış

Renk: siyah, beyaz, mavi

Ambalaj Listesi:

2 adet * Araba Çizik Çıkartmalar

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Şık ve Çok Yönlü: Bu araba şerit çıkartmaları, aracınıza veya süslemek istediğiniz yere bir kişilik dokunuşu katabilir.Sadece arabanızı temizleyin, çıkartmaları sökün, arabaya yapıştırın ve sıkıca bastırın.Kullanımı kolay ve dayanıklı.

2.Uzun ömürlü Koruma: Dayanıklı malzeme, kendinden yapışkanlı ve su geçirmez teknoloji ile bu araba şerit çıkartmaları kolayca solmaz.Yolculuğunuzu kilometrelerce sürecek cesur, uzun ömürlü renklerle süsleyin.

3.Dikişsiz Kaldırma Araba Şerit Çıkartmaları: Çıkartmanın kenarını tırnağınızla hafifçe kazıyabilir ve tamamen koparabilir, arabada iz veya hasar bırakmazsınız.

4.Sürüşünüzü Yenileyin: Bu araba şerit çıkartmaları sadece aracınızın görünümünü iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda mevcut çizikleri ve soyulan boyayı da kaplar, arabanıza serin ve çekici bir görünüm kazandırır ve sportif bir stil katar.

5.Kapsamlı Uygulama: Bu ayarlanabilir araba şerit çıkartmaları ile kamyonunuzu, suv'unuzu, kampçınızı veya rv'nizi kişiselleştirin.Herhangi bir otomobil tutkunu için mükemmel, geniş bir uygulama yelpazesi ile yolda bir açıklama yapın.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz