• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Retro Santa Noel Dizüstü Retro Noel Tatili Tema Bloknotlar Dergisi A5 PU deri not defteri Öğrenciler İçin Sınıf
₺259.24 ₺471.21

Retro Santa Noel Dizüstü Retro Noel Tatili Tema Bloknotlar Dergisi A5 PU deri not defteri Öğrenciler İçin Sınıf

  • (0 Reytingler)

Pratik ve vintage bir Noel hediyesi mi arıyorsunuz?Retro Noel Baba Noel Defterimizden başkasına bakmayın!Retro atmosferle dolu ve güvenilir malzemelerden üretilen bu kompakt ve taşınabilir dizüstü bilgisayar, bu tatil sezonunda çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayacak.Bu Noel listelerini ve anılarını not etmek için mükemmel, hem pratik hem de şık.

Belirleme:

Malzeme: deri + kağıt

Boyut: 21.5 * 14.5 cm/8.4*5.7 inç

Ambalaj Listesi

Noel Günlükleri Santa X1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Eşsiz Şenlikli Dergi: Bu defterin güzel Noel kapak tasarımı retro bir hava yayıyor ve mevsimsel unsurlara sahip, her kullanışınızda bir sürpriz sağlıyor.Zarif ve gizemli olan bu zarif günlük, tatillerde düşüncelerinizi ve fikirlerinizi kaydetmek için mükemmeldir.

2.Unutulmaz yazma deneyimi: Güvenilir PU deri kılıf ve yüksek kaliteli kağıttan hazırlanmış bu Noel Noel Baba defteriyle kendinizi şımartın.Su geçirmez ve dayanıklı özellikleri, her türlü hava koşulunda güzel bir yazma deneyimi sağlar.

3.Taşınabilir Not Defteri: Hareket halindeyken bu Noel Noel Baba temalı not defterini yanınıza alın!Yaklaşık 8,4 x 5,7 inç boyutundaki A5 boyutu ve kompakt tasarımı, çantanızda veya sırt çantanızda kolay seyahat ve saklama sağlar.Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi her yerden not edin.

4.Noel'in Sahip Olması Gerekenler: Defter başına 100 yüksek kaliteli sayfa ile Noel Noel Baba defterimiz yaratıcılığınızı, düşüncelerinizi ve planlarınızı ifade etmek için mükemmeldir.Dayanıklı deriden yapılmış, taşıması kolay 1 dizüstü bilgisayar alacaksınız.İster kişisel ister profesyonel kullanım için olsun, şaşırtıcı derecede tatmin edicidir.

5.Harika Hediye: Bu Noel Noel baba defteri, yazmayı seven arkadaşınız için mükemmel bir hediyedir.Sayfaları düşünceleri ve fikirleriyle doldururken yaptığı işlere hayran kalacak.Doğum günü, tatilleri, yıldönümleri, kutlamaları vb. İçin olsun, bu defter onun hoş bir ruh haline sahip olmasını ve yaratıcılığına ilham vermesini sağlayacaktır.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz