• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Geri çekilebilir Dikiz Aynası Silecek Yaratıcı Buz Kazıyıcı Çubuk Pencere Temizleyici Silecek Silecek Cam Temizleme Aracı Araba Aksesuarları
₺144.41 ₺289.02

Geri çekilebilir Dikiz Aynası Silecek Yaratıcı Buz Kazıyıcı Çubuk Pencere Temizleyici Silecek Silecek Cam Temizleme Aracı Araba Aksesuarları

  • (0 Reytingler)

Mermi Noktaları:

1. Geri çekilebilir Silecek Çıkarılabilir ve geri çekilebilir tasarım, kullanımı ve saklanması kolay, Geri Çekilebilir Dikiz Aynası Sileceği fazla yer kaplamaz.98 cm/38,6 inç uzunluğa kadar, kolay toplama için geri çekildiğinde yalnızca 21 cm/8,3 inç.

2. Hafif Tasarım Düzgün çalışma için ergonomik olarak tasarlanmış tutamak.Her türlü bardağı kolayca temizler.Araba camı için küçük silecek ile arabanızı daha sorunsuz temizleyebilirsiniz.

3. Kullanım Uygulaması Çok Kullanımlı Cam Sileceği, mutfak, banyo, mobilya, ayna, seramik zemin vb.İçin de uygun olan birçok otomobil, kamyon, SUV, SUV için uygun araç ön camlarının içinde ve dışında kullanılabilir.

4. Güvenilir ve Sağlam Araba Dikiz aynası Sileceği, güçlü ve dayanıklı ve kırılması veya deforme olması kolay olmayan, bir dahaki sefere kullanım için güvenilir olan PE+ paslanmaz çelikten yapılmıştır.

5. Sizi Güvende Tutun Yağmurlu günlerde kirli yan aynalarla araba kullanmak tehlikelidir.Ayrıca, yağmurlu günlerde onları temizlemek için bir sürücünün arabadan inmesi tehlikelidir.Ancak, Araba Cam Sileceği, inmeden temizliği bitirmenize yardımcı olur.

Tanım :

Sökülebilir ve geri çekilebilir tasarım, kullanımı ve saklanması kolay, Geri Çekilebilir Dikiz Aynası Sileceği fazla yer kaplamaz.98 cm/38,6 inç uzunluğa kadar, kolay toplama için geri çekildiğinde yalnızca 21 cm/8,3 inç.

Yağmurlu günlerde arabadan inmeye gerek yok, Araba cam sileceği aynaları daha kolay temizlemenize yardımcı olur.Birçok otomobil, kamyon, SUV, SUV için uygundur.Mutfak, banyo, mobilya, ayna, seramik zemin vb.İçin de kullanabilirsiniz.

Belirleme :

1. Adı: Geri çekilebilir dikiz aynası Silecek

2. Malzeme: PE + Paslanmaz Çelik

3. Boyutu: katlanmamış toplam uzunluğu yaklaşık 98 cm/38.58 in

Ambalaj Listesi:

1 x Geri Çekilebilir dikiz aynası Sileceği

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Teknik Özellikler

  • Malzeme: silika jel
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz